Znovu 20

69%
Znovu 20
Liza je čtyřicetiletá, čerstvě rozvedená svobodná matka. Nyní hledá práci, což - jak brzy zjistí - je pro ženu jejího věku velmi obtížný úkol. Poté, co se jí dostane komplimentu od o poznání mladšího muže, se rozhodne, že podstoupí vizuální proměnu. Tu si vezme na starosti její přítelkyně Maggie. Úkolem je, aby Liza vypadala, že je jí méně než třicet. Liza brzy poté získá práci jako asistentka Diany, která ji přidělí jako parťačku ke spolupracovnici Kelsey.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Seriál momentálně běží na televizních obrazovkách,tak samozřejmě neušel mému zraku. Bohužel pro mne mi seriál vůbec nesedl a po pár epizodách jsem sledováni vzdal. Příběhově hodně naivní a věřit v tom,že si nějaká čtyřicetiletá ženská hraje na dvacítku je spíše z kategorie scifi. Věřím,že dámy seriál docení,ale pro mne je Znovu 20 ztráta času.
cjmafia
4 387 bodů
6
Zkusil jsem osm dílů, ale bohužel nejsem cílová skupina pro tento typ seriálu. Ze začátku je to sice docela příjemné a vtipné, ale později vtipu ubude a začne z toho býti spíše vztahová záležitost. Osobně mám romantiku rád, ale tady je to přece jen více zaměřené pro ženy. Suttor Foster skvělá, ale opravdu jí těch 26 někdo věří?
catherineduboise
185 bodů
6
Příjemná jednohubka na deštivý nedělní (nebo kterýkoliv jiný:) večer. Je to svižné, zábavné. Jediné, s čím mám problém, je to, že hlavní představitelka je sice pěkná ženská (a postavu má fakt nádhernou), ale těch jejích "dvacetšest" jí prostě člověk věřit nemůže. A představa, že jí na to všichni skočí, je dost úsměvná..

Dodatečné informace

Původní název:
Younger (více)
  • USA Znovu 20
  • USA Younger
Premiéra v ČR:
15. 10. 2021
Distributor:
Voyo
Země původu:
USA
Čeština:
Znovu 20 je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch