cjmafia

4 387
60. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Pravdivé lži
    Pravdivé lži (1994)
    8
    Tahle Cameronovka mi vždycky utíkala, takže jsem si jí konečně rozhodl pustit. A musím říct, že jsem se skvěle bavil.Funguje tu humor, akce je vymazlená a chemie mezi ústředním duem je výborná! 7,5/10.
    Baggio: Božský copánek
    Baggio: Božský copánek (2021)
    6
    Přiznám se, že i když jsem velký fanda fotbalu. Kariéra tohoto slavného fotbalisty mě minula a skoro vůbec nic o něm nevím. Tenhle snímek mi dal částečně pár informací, ikdyž je to spíše více zaměřené na vztah mezi otcem a synem a co se týče fotbalu tak hlavně na Ms 1994 v USA. Osobně bych uvítal přeci jen více toho fotbalu a delší stopàž, ale i tak si myslím, že to stojí za to vidět. Konec je nádherný. 6,5/10.
    Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge
    Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge (2020)
    8
    Pěkný návrat do dětství, kdy jsem sjížděl filmy, seriál a házel dvacky do automatu, abych si zapařil. Příběh je vesměs stejný jako ve filmu. S tím rozdílem, že tu máme navíc škorpionovou pomstu, která je naprosto skvělá. A navrch to co každý fanoušek hry očekává a to pořádnou porci brutality. Šup sem s dvojkou!!!
    Jde si pro nás noc
    Jde si pro nás noc (2018)
    8
    Loňský Headshot se mi sice líbil více, ale opět tu máme parádní krvavou řežbu z Indonésie. Choreografie soubojů je skvělá a film člověka nechá vydechnout opravdu jen na chvíli. Mezi highlighty snímku patří souboj Julie Estelle proti dvoum lesbičkám a samozřejmě finálový fight. Pokud od filmu čekáte nějaký originální příběh, tak rovnou ruce pryč. Příběh tu sice nějaký je, ale slouží spíš jen jako kulisa.
    Největší showman
    Největší showman (2017)
    10
    Pokud ve mě nějaký film dokáže vyvolat mrazení v zádech, slzy a úsměv, tak má u mě pětihvězdu jasnou. Tomuto se všechy tyto aspekty podařily. Mrazení při songu This is Me, slzy radosti při songu From now On a úsměv při závěrečném vystoupení. Tento film možná není dokonalý, ale má to, co dnešním snímkům většinou schází, srdce.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci