Scary Movie 5

41%
Scary Movie 5
Plakát traileru

Pátý díl legendární série hororových parodií Scary Movie slibuje návrat na začátek. Tedy k neuvěřitelně hrubozrnému humoru, který je ale podáván tak rafinovaně a bezelstně, že vás bude prostě bavit. Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární“ horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. Kromě strašlivého ducha vás jistě spolehlivě vyděsí i Charlie Sheen a Lindsay Lohan, kteří tu hrají sami sebe a celkem odvážně snášejí vtípky na účet vlastních alkoholových eskapád a soudních stání. Navzdory tomu, že jde o „pouhou“ parodii, nenechali tvůrci nic náhodě a představitelka Jody dokonce absolvovala důkladnou baletní průpravu, aby byla v tanečních scénách co nejpřesvědčivější (a to i v těch, kdy si do ušlechtilého baletění střihne jeden přirozený porod).




Recenze: Scary Movie 5

Kinobox.cz
30%

Mohlo být každopádně hůř (jakkoli se to pro zhlédnutí filmu nemusí zdát), neboť je trailer z dobré poloviny tvořen záběry, které ve filmu nakonec nejsou. To vede k myšlence, kolikpak asi podobně kvalitního materiálu ještě skončilo na podlaze střižny? Děsme se prodlouženého sestřihu na Blu-ray.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1.5
Já sám se osobně řadím mezi fanoušky Scary Movie,ale bohužel celá série má klesající kvalitu a úplně se bojím s čím by mohl přijít 6 díl. Nechápu jestli autor scénáře je slaboduchý nebo to byl opravdu úmysl napsat tu největší sračku celé série a o tom jak to bylo celé natočené a jaký to dělalo dojem se není už ani třeba vyjadřovat. Když se zamyslím nad tím,že jsem každý parodovaný film viděl a ve výsledku to ve mě nevyvolalo ani sebemenší úsměv,tak to už je opravdu co říct. Tímto dílem si Scary movie může klidně podat ruku se všemi Děsnými Dojáky a podobně. No a Ashley Tisdale jen dokázala,že je herečka patřící na Disney Chanell a nikam jinam. Ruce pryč !!!
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
2
Z 250 pokusů o vtip pět úsměvů z mé strany. Gratuluju, tu hvězdu si zasloužíte. V podstatě to dopadlo mnohem lépe, než jsem se odvážil čekat.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Jop. Já to říkal. Ještě se bude se slzou v oku vzpomínat na Wayans Brothers. Problém bych zase viděl už v těch hlavních parodovaných filmech (Mama a Paranormal Activity) a navíc ty situace tady prostě fakt nejsou nějak zvlášť vtipné (nejvíc asi pobaví nepodařené scény na konci).

Dodatečné informace

Původní název:
Scary MoVie (více)
  • USA Scary Movie 5
  • USA Scary MoVie
  • USA Korkunç Bir Film 5
  • USA Met Litz'ok 5
  • USA Mrak film 5
  • USA Õudne film 5
  • USA Pats baisiausias filmas 5
  • USA Scary Movie 5 - Um Mítico Susto de Filme
  • USA Straszny film 5
  • USA Todo Mundo em Pânico 5
  • USA Очень страшное кино 5
  • USA Страшен филм 5
Premiéra v ČR:
2. 5. 2013
Distributor:
Forum Film
Země původu:
USA
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
78,38 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Scary Movie 5


Podobné