Profilový obrázek

Květka

Květka Němečková

Komentáře 67

Od nejnovějších
  1. Zrodila se hvězda
    Zrodila se hvězda (2018)
    7.5
    Kdyby hlavní role nebyly obsazeny Lady Gagou a Bradleym Cooperem, asi bych o tento film ani nezavadila pohledem. Hvězdné obsazení byl zřejmě důvodem, proč jsem se ho rozhodla zhlédnout. A nelituji. Oba dva jsou skvělí herci i muzikanti. Velké plus dávám za nádherné songy, které si pouštím doteď.
  2. Captain Marvel
    Captain Marvel (2019)
    8
    Další ze slavných marvelovek, které nikdy nepřestanou bavit. Brie Larson se do role Captain Marvel hodila perfektně, podle mě jí to neskutečně sedlo, předvedla skvělý herecký výkon. Určitě doporučuji, film mě moc bavil a ráda se na něj podívám znovu.
  3. Černobyl
    Černobyl (2019)
    9.5
    Konečně jsem si pustila tuto pětidílnou sérii a už po prvním díle jsem pochopila, proč se Černobyl stal tak slavným a všemi vychvalovaným. Všechny díly mají něco do sebe a každý má co říct. První díl ve mně zanechal snad největší dojem, cítila jsem úplnou beznaděj po zhlédnutí. Rozhodně doporučuji.
  4. Labyrint: Vražedná léčba
    Labyrint: Vražedná léčba (2018)
    8
    Na finální díl Labyrintu jsem se hodně těšila a nemohla se ho dočkat. A film nezklamal. Nemůžu ho srovnávat s knihou, protože se dějově trochu rozcházejí, myslím ale, že oba měly co do sebe. Herecké výkony byly opět skvělé. Vražedná léčba mě bavila, určitě si to pustím znovu.
  5. Rudá volavka
    Rudá volavka (2018)
    7.5
    Rudou volavku jsem si pustila hlavně kvůli Jennifer Lawrence. Tento film byl hodně drsný, ale i originální, z některých scén mi přejel mráz po zádech. Jennifer byla jako vždy skvělá a role jí perfektně sedla. Film mi přišel zajímavý, rozhodně bych se na něj asi víckrat nepodívala.
  6. Deadpool 2
    Deadpool 2 (2018)
    7.5
    Druhý díl Deadpoola se mi ve finále líbil. Film mi přišel trochu odlišný od jedničky, ale to nejspíš bude změnou režiséra. Moc se mi líbily zpomalené záběry, které se v hojné míře objevovaly i v jedničce. Jinak postava Deadpoola je skvělá a jen tak neomrzí.
    • obsazení
    • humor
  7. Mumie
    Mumie (2017)
    6.5
    Zajímavé podání Mumie. Film je hodně poutavý a divák se u něj určitě nenudí - akce je tady tak akorát, napětí tu také nechybí. Musím také pochválit obsazení - Tom Cruise se na tuto roli hodil perfektně. Film asi stačí zhlédnout jen jednou, ale je to jen individální názor :)
  8. 7 životů
    7 životů (2017)
    8
    Příběh je zasazen do minulosti, kde je největším problémem vysoká populace, takže přichází změna, jež je velmi drastická a zároveň logická... Film je svým námětem hodně zajímavý, originální (sedm sester a každá se jmenuje podle dne v týdnu) a hlavně poutavý a určitě se u něj nenudíte. Rozhodně doporučuji.
  9. Matky na tahu
    Matky na tahu (2016)
    6
    Komedie moc nesleduju, Matky na tahu mě však zlákaly svým tématem i obsazením. Příběh popisuje radosti a hlavně starosti matek a vypráví o tom, že žádná matka není dokonalá a má své "nedostatky". U filmu jsem se zasmála, pobavila se a jako oddechový film je naprosto ideální. :)
  10. Circle: Uzavřený kruh
    Circle: Uzavřený kruh (2017)
    7.5
    Opravdu zajímavý film. Musím se přiznat, že mě k filmu přivedla hlavně skvělá a oblíbená Emma Watson. Kdyby tu roli nedostala ona a někdo méně známý, asi by se film nestal tak známým. Také Tom Hanks se pro jeho roli v tomto filmu hodil. Film má zajímavý děj a vypráví o hodně silném tématu. Určitě vám něco přenechá.
  11. Dívka ve vlaku
    Dívka ve vlaku (2016)
    7
    Jako první jsem četla knihu, která mě nezaujala tolik, kolik jsem očekávala, vzhledem k dobrým ohlasům. K filmu jsem tedy přistupovala trochu skepticky, musím ale říct, že mě filmové zpracování mile překvapilo. Určitě ho zhlédnu ještě někdy, líbil se mi. :)
  12. Bylo, nebylo
    Bylo, nebylo (2011)
    8
    Tenhle seriál jsem si hodně oblíbila. Je to takové zajímavé ztvárnění všech klasických pohádek, všechny postavy jsou tu skvěle propojené, je to hodně promyšlené a vážně poutavé. Teď začínám třetí sérii a jsem z této série nadšená. Samozřejmě kvalita různých efektů je o něčem jiném, ale to není tak podstatné. Doporučuji :)
  13. Válka o planetu opic
    Válka o planetu opic (2017)
    7
    První dva díly O planetě opic se mi hodně zalíbily, proto jsem se nemohla dočkat na závěrečný díl. Musím se přiznat, že ty předchozí se mi co se týče děje zamlouvaly víc. Neříkám, že trojka byla špatná. Pro fanoušky série roozhodně nezbytný díl ke zhlédnutí :)
  14. Wonder Woman
    Wonder Woman (2017)
    8.5
    Konečně jsem zhlédla tento zajímavý film s fantasy tématikou. Wonder Woman je skvělá postava, celý fil stejně tak. Moc se mi líbily efekty. Děj filmu je zajímavý a vlastně ani není hned jasné, jak to dopadne. Jedné postavy mi bylo líto, škoda, že to nedopadlo jinak. Určitě doporučuji!
  15. Spider-Man: Homecoming
    Spider-Man: Homecoming (2017)
    7
    Nový Spiderman není tak dobrý jako ten klasický starý, ale přesto to pokládám za příjemnou změnu. Kvalitě rozhodně přispívá dobrý humor, který tomuto filmu rozhodně nechybí. Herec, který představuje Spidermana, je moc sympatický, což je taky velké plus. Dopručuji.
  16. Psí poslání
    Psí poslání (2017)
    8.5
    Film/kniha skrývá opravdu nevšední příběh. O převtělování duší a lásce psů. Plánovala jsem si zpočátku přečíst knihu a až poté zhlédnout film, ale na film jsem se těšila tolik, že jsem se nejdřív podívala na něj. A neudělala jsem chybu. Je skvěle zpracovaný a určitě si ho zhlédnu ještě několiktrát.
  17. Kráska a zvíře
    Kráska a zvíře (2017)
    8.5
    Na tento film jsem se těšila jako na žádný jiný. Možná za to mohly všechny ty upoutávky, nebo možná stačilo vědomí, že tam bude hrát oblíbená Emma Watson. Myslím, že nikdo jiný než ona by se na roli Belle nehodila. Film je skvělý, určitě jsem se na něj nedívala naposledy. :)
  18. Zápisník jedné lásky
    Zápisník jedné lásky (2004)
    7
    Příběh o tom, že dvě spřízněné duše si k sobě přese všechno najdou cestu... Tolik jsem o tomhle filmu slyšela, že jsem se na něj musela podívat také. Je to takový klasický romantický film. Zápletka asi ničím nenadchne; film je ale dojemný a Rachel McAdams s Ryanem Goslingem tomu dodávají své kouzlo.
  19. Collateral Beauty: Druhá šance
    Collateral Beauty: Druhá šance (2016)
    8.5
    Ač se to nezdá, tento snímek v sobě skrývá víc, než je na první pohled patrné. Láska, čas a smrt - spojením všech těchto komponentů do jednoho filmu vznikne něco krásného, něco, co má svou vlastní "collateral beauty", kterou však musí divák sám najít. Tento film má hlubokou myšlenku, nad kterou se musíte zamyslet a ve finále ve vás něco zanechá.. Přesně takové filmy stojí za zhlédnutí.
  20. Pasažéři
    Pasažéři (2016)
    8
    Na tento snímek jsem byla opravdu moc zvědavá. Zápletka je určitě zajímavá, téma vesmíru je zatím pořád neotřelé a stále mě baví. Oba hlavní hrdinové, Chris Pratt i Jennifer Lawrence, podaly skvělé herecké výkony, vlastně celý film byl založen na nich dvou. Trochu mě však zklamal konec, který mi vlastně nic neřekl... Snímek Pasažéři určitě zhlédnu ještě několikrát.
  21. La La Land
    La La Land (2016)
    8.5
    La La Land. Název toho nejznámějšího filmu letošního roku. Skutečnost, že tento snímek vyhrál hned několik cen v Oscarech, není náhoda. Je to jedinečný muzikál, který, ač má celkem jedoduchou zápletku, hodně překvapí a divák se nenudí. La la land určitě doporučuji.
  22. Černá labuť
    Černá labuť (2010)
    8
    Od tohoto režiséra jsem zhlédla už dřív Requiem za sen, který je snad ještě hlubší... Natalie Portman si za svůj vydařený výkon jakožto psychicky narušená baletka, jež je posedlá dokonalostí, ocenění rozhodně právem zasloužila. Černá labuť je další neobyčejný psychologické drama, na které se v nejbližší době znovu asi nepodívám, ale rozhodně ho doporučuji.
  23. Mlčení
    Mlčení (2016)
    8.5
    Mlčení není ten typ filmu, kterého se nebudete moct nabažit, takže se na něj budete koukat pořád a pořád dokola. Ne - tenhle film stačí zhlédnout jednou jedinkrát a už máte na pár měsíců vystaráno. Tento film je opravdu výjimečný. Veškeré scény jsou bez hudby, což dělá film buď ještě napínavější nebo nudnější - to je zkrátka podle toho, zda diváka zajímá vyvíjení děje. Ve finále mi ani délka filmu nevadila, protože jsem se do něj tak ponořila, že jsem čas skoro nevnímala. Obsazení je opravdu vydařené; zejména Andrew Garfield tu hraje největší roli. Mlčení skrývá neobyčejně silný příběh o víře a o síle vůle. Určitě se ale nebude líbit každému.
  24. Upíří deníky
    Upíří deníky (2009)
    9.5
    Do Upířích deníků jsem se zamilovala okamžitě. První tři série jsem zhlédla téměř najednou, jak to bylo napínavé a nepředvídatelné. Nyní mám za sebou sedmou sérii a jen čekám na tu poslední. Velmi se mi zamlouvá
    • obsazení
    • zvraty
    • nenudí
    • hodně sérií
    • úžasné záběry
    • po zhlédnutí první epizody vás chytí a nepustí
  25. Prolhané krásky
    Prolhané krásky (2010)
    9
    Skvělý seriál. Začala jsem na něj koukat nedávno a od té doby nemůžu přestat. Už jen fakt, že jsem za týden zhlédla celou jednu sérii, o něčem vypovídá. :) Je to promyšlené a napínavé a já už se nemůžu dočkat, až zjistím, kdo je -A. Hodně se mi také líbí obsazení, například role Hanny Ashley Benson neskutečně sedí. Zkrátka stojí za sledování :)
  26. Pretty Woman
    Pretty Woman (1990)
    9
    Pretty Woman patří mezi klasické romantické filmy. Julia Robert a Richard Gere jsou nezapomenutelná dvojka. Nelze hodnotit jinak než pozitivně, protože si to opravdu zaslouží. Příběh vás dojme, rozesměje a konec vás příjemně překvapí.
    • obsazení
    • humor
    • romantické scény
  27. Sám doma
    Sám doma (1990)
    7
    Sám doma je právem patří mezi vánoční klasiky. Můžete se na něj dívat znovu a znovu a pořád vás baví. Výkon malého Macaluye Culkina je fenomenální. Je to jen odpočinkový film, tudíž tam není žádná extra zápletka, ale hlavní je to, že se u něho hezky pobavíte.
  28. Vlk z Wall Street
    Vlk z Wall Street (2013)
    7
    Já se do fanklubu tohoto filmu rozhodně nepřidám. Na můj vkus je to až příliš dlouhé a zbytečně protahované, takže divák dost snadno přestane sledovat, co se tam děje. Rozhodně by to chtělo zkrátit třeba o hodinu. Bez Lea by film byl snad ještě horší. Nevím, je to jen můj názor, ale mě film moc nezaujal, na to, že je tolik vychvalovaný.
  29. Střihoruký Edward
    Střihoruký Edward (1990)
    8.5
    Klasika, na kterou jsem se podívala až teď. Bez bez debat úžasného herce Johnnyho Deppa by tento film nebyl tím, čím je. U tohoto filmu jsem se zasmála i zaplakala. Skvělé. Rozhodně jsem se na něj nepodívala naposledy.
    • Johnny Depp
    • originální zápletka
    • nic :)
  30. Legenda o Tarzanovi
    Legenda o Tarzanovi (2016)
    8.5
    Skvělý film. I přes všelijakou kritiku se mi tento dobrodružný film opravdu moc líbil. Tarzana všichni znají jako kreslenou postavičku z pohádky a tento snímek přivedl tuto známou postavu na jiné světlo.
    • Margot Robbie
    • vizuální efekty
    • záporné postavy
  31. Nerve: Hra o život
    Nerve: Hra o život (2016)
    8
    Nerve je přesně ten typ filmu, ke kterému se budete rádi vracet. Film se mi vážně líbil, je to vtipné, originální, trochu romantické. Velmi chválím obsazení Emmy Roberts a Dava Franca do hlavních rolí. Tato sympatická dvojka mi o dost zpříjemnila podívanou. Určitě doporučuji!
  32. Pýcha a předsudek
    Pýcha a předsudek (2005)
    9
    Pýcha a předsudek je bez debat jeden z nejlepších romantických filmů. Patří také k těm filmům, které si chcete pouštět pořád dokola a nikdy vás neomrzí. Keira Knightley a Talulah Riley ztvárnili hlavní hrdiny dokonale uvěřitelně... Krásný film, rozhodně doporučuji!
  33. Backcountry
    Backcountry (2014)
    6.5
    Film o přežití, smyslu života a odvaze. Jeden z nejdrsnějších dramat, jaké jsem viděla. Rozhodně to není jen tak obyčejný film, který bych chtěla zhlédnout okamžitě znovu, to vážně ne. Myslím, že tento film si stačí pustit jen jednou za život a stačí to.
  34. Mělčiny
    Mělčiny (2016)
    9.5
    Tento film se mi hrozně moc líbil. Zpočátku jsem se bála, že to bude o ničem a podobně, jenže jsem se mýlila! Herečka Blake Lively se na tuto roli hodila skvěle. :) Nepovažovala bych to asi za takový ten horor, kde máte strach, jestli další scéna nebude ta "lekací", ale každopádně to bylo napínavé a poutavé. Určitě doporučuji!
  35. Než jsem tě poznala
    Než jsem tě poznala (2016)
    10
    Na tento nádherný film jsem se v roce 2016 těšila nejvíce. Miluju knihu (kterou mimochodem můžu ze srdce doporučit!) a zamilovala jsem se také do filmu. Tento dojemný, srdcervoucí a smutný příběh se musí zapsat do srdce každé romantičky. :) Z otohoto filmu jsem vážně nadšená, určitě se k němu ještě několikrát vrátím.
    • obsazení
    • téměř totožné s knihou
    • scénář
    • nic!
  36. Šestý smysl
    Šestý smysl (1999)
    7.5
    Měla jsem celkem velké očekávání, soudě podle toho, co jsem kolem tohoto duchařského hororu slyšela, ale přišlo malé zklamání. Přidalo mi to dost nezáživné, jakoby se v celém filmu nic nedělo. Ale je to jen můj názor, ostatně nejsem fanoušek tohoto žánru. :)
  37. Zlodějka knih
    Zlodějka knih (2013)
    7
    Zlodejka knih. Nazev, ktery musi urcite kazdemu vernemu fanouskovi knih ci filmu neco rikat. Ja jsem neprve cetla knihu, ktera me svymi myslenkami dokonale zaujala. Filmove zpracovani je urcite take povedene, ale zkratka se mi nelibila hlavni hrdinka, ale Geoffrey Rush vse vynahradil. Ovsem Smrt jako vypravec byl originalni, stejne jako v knizni podobe. Doporucuji nejdriv precist knihu a az pote se podivat na film.
  38. Padesátka
    Padesátka (2015)
    3
    Klasicka ceska tvorba. A je to znat. Ale musim uznat, ze vzhledem k tomu, ze tohle je co se tyce rezie prvni film Vojty Kotka, je to docela slusna ceska komedie. Film ovsem postrada nejaky poradny dejovy spad, ale pro pobaveni spatny neni. Presto davam pouze 30 %, protoze ceskym filmum zkratka nefandim.
  39. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    9.5
    Film rozhodne predcil vsechna ma ocekavani. Jak obsazeni tak herecke vykony byly naprosto skvele. U fipmu se navic dobre pobavite, coz je pro me dost dulezite. Nejlepsi hereckou i postavou ve filmu byla Margot Robbie, diky ktere film dostal jiny rozmer. Take Jared Leto a jaho Joker byl skvely. Urcite doporucuji!
  40. V zajetí démonů 2
    V zajetí démonů 2 (2016)
    9
    Jelikoz jsem prvni dil nevidela, docela mi pomohlo, ze tohle je jen volne pokracovani. Myslim, ze na horor je to docela slusna pecka, i kdyz bych uvitala par lepsich "lekacich" scen. Druhy dil me navnadil na ten prvni. Fanousky hororu tenhle film urcite nadchne. Za me 80%.