Matky na tahu

70%
Matky na tahu

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7
Matky na tahu jsou hodně dobrá komedie což jsem ani nečekal vzhledem k tomu,že primární cílovou skupinou toho filmu jsou právě ženy. Mila Kunis je krásná a celý film si doslova podmanila pro sebe. Po celý film jsem se dobře bavil a dokázal jsem se dokonce vžít do těch všedních strastí matek. Rád si v budoucnu tento kousek pustím znovu a už se těším na pokračování.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
6
Podívat se na to dá, ale nechybí klasické předvídatelné prvky, jasně se rýsující konec.. na komedii nepříliš vtipných scén. Směs zoufalých manželek a americké komedie dneška mě moc neoslovila. Podíval jsem se na to bez vážné újmě na psychické pohodě, ale americké komedie současných let zase na nějakou dobu vynechám.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Skupinka ženských, která se rozhodne změnit svůj rodinný život, což vytváří strašnou spoustu humorných situací. Je to fakt fain, že se točí i tyhle parádní oddechovky pro nenáročné diváky a divačky..Jeden z nejzbytečnějších filmů posledních měsíců.

Dodatečné informace

Původní název:
Bad Moms (více)
  • USA Matky na tahu
  • USA Bad Moms
Premiéra v ČR:
4. 8. 2016
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
183,94 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Matky na tahu je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Matky na tahu


Podobné


Powered byJustWatch