Černá labuť

81%
Černá labuť

Drama o baletce Nině (Natalia Portman), která začne ztrácet pevnou půdu pod nohama a není si jistá, zda je její nová kamarádka Lilly (Mila Kunis) upřímná, nebo ji jen chce ukrást vysněnou roli v "Labutím jezeře". A co je nejhorší, Nina si už ani není jistá, zdali Lilly opravdu existuje, nebo je jen výplodem její fantazie.




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
8
Velmi intenzivní zážitek. Strhující dramatický zážitek,který dokáže na filmová plátna přenést snad jen Daron Aronofsky,který opět dokázal,že patří mezi nejlepší mladé režiséry. Natalie Portman a Mila Kunis byly výborné a Vincent Cassell taktéž. Takto si představuji Oscarové snímky.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7
Pěkně natočen snímek. Film si udržuje stále stejnou atmosféru, je natočený prakticky na pěti místech a tak nic neruší koncert Natalie Portman. Psychické problémy baletky ale prostě na celý film nedají a tak si u mě Černá Labuť vysloužila nakonec jen "70".
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
8
Moje 85% hodnocení nakonec zaokrouhluji do podoby velmi silných čtyř hvězd (které můžou jedině růst, přestože myslím, že nebudou), protože dojem je skutečně silný. Celou dobu ve mně ale hlodá svědomí, které mě tak trochu varuje, že jsem se nechal oklamat. Na druhou stranu, když už se něčím oklamat, pak dobrým filmem... A tím Black Swan bezpochyby je.


Dodatečné informace

Původní název:
Black Swan (více)
  • USA Černá labuť
  • USA Black Swan
  • USA Cisne negro
  • USA Cisne Negro
  • USA Le Cygne Noir
  • USA Svartur Svanur
Premiéra v ČR:
10. 2. 2011
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
13 mil. USD
Tržby:
329,4 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Černá labuť je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch