Než jsem tě poznala

80%
Než jsem tě poznala

Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ... (Forum Film)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8
Než jsem tě poznala se u mne řadí po bok PS: Miluji tě. Na jedné straně ten film miluji, ale na té druhé straně ho nenávidím. Moc jsem si přál, aby snímek dopadl se šťastným koncem a ono nic. Každopádně je snímek velmi dobře natočený, má příjemný casting, hezkou kameru, silný příběh s poselstvím a vynikající soundtrack.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7.5
Velmi jímavý příběh, doplněný dobře zvolenou hudbou. Přest, že se jedná o Americký snímek, naleznete v něm jen málo klišé. Hlavní hrdinka je sice trošku střeštěná, ale v tomto případě to působí přirozeně a filmu to pomohlo. Příběh má hloubku. A jak tomu bývá u většiny dobrých filmů tohoto žánru.. happyendu se nedočkáte..
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Je to zase jako přes kopírák, a ikdyž je Daenerys správně šáhlá, tak tady prostě oproti jiným ubuleným teen romantikám žádná přidaná hodnota není. OST mi celkem sedlo.

Dodatečné informace

Původní název:
Me Before You (více)
  • USA Než jsem tě poznala
  • USA Me Before You
Premiéra v ČR:
30. 6. 2016
Distributor:
Forum Film
Země původu:
USA
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
207,95 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Než jsem tě poznala je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch