Top 10: Nejsledovanější trailery roku 2014

Top 10: Nejsledovanější trailery roku 2014
10. Interstellar (39 milionů zhlédnutí)
Filmy Christophera Nolana se těší ohromné pozornosti mimo jiné proto, že trailery zpravidla příliš neprozradí. O to víc ale nutí fanoušky, aby se na ně dívali stále dokola. Nepřekvapí proto téměř čtyřicet milionů zhlédnutí.
9. Návrat blbýho a blbějšího (44 milionů zhlédnutí)
V kinech to nakonec taková sláva nebyla, v rámci internetové trailerové premiéry se ale dva idioti uvedli parádně. Aby ne, čekalo se na ně 20 let.
8. Hobit: Bitva pěti armád - Teaser #1 (45 milionů zhlédnutí)
Třetí Hobit to podle prvních ohlasů nebude mít v kinech úplně jednoduché. To ale nic nemění na tom, že šlo o jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku a tomu náležitě odpovídal obrovský zájem o jeho první teaser trailer.
7. Mimoňové (54 milionů zhlédnutí)
Já, padouch
Mimoňové jsou miláčci malých i velkých a na jejich první sólovku čeká opravdu hodně diváků. A ti si první trailer pustili více než 50 milionkrát.
6. Rychle a zběsile 7 (57.5 milionů diváků)
Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, James Wan, Michelle Rodriguez, Paul Walker
Upoutávka na Rychle a zběsile 7 by byla hitem internetu tak jako tak. Ale co si budeme povídat, předčasná smrt Paula Walkera a odložení premiéry traileru o půl roku, to jsou ty hlavní důvody, proč se umístil tak vysoko.
5. Želvy ninja (58 milionů zhlédnutí)
První trailer na restart Želvy ninja měl úspěch zaručený z jednoho prostého důvodu - teprve až v něm jsme konečně zjistili, jak noví želváci vypadají.
4. Jurský svět (64 milionů zhlédnutí)
Chris Pratt
A další předem zaručený úspěch. Na čtvrtý Jurský park se čekalo tak dlouho, že i kdyby byl v první upoutávce jen záběr na dinosauří oko, pořád by si ji chtěl každý pustit. A stoupající hvězda Chrise Pretta taky udělala svoje.
3. Avengers: Age of Ultron (78 milionů zhlédnutí)
Avengers
V rámci nejsledovanější trailerové nálože přirozeně nemůže chybět i nějaký ten komiksový zářez. A kdo jiný jim může kralovat, než oblíbení Avengeři.
2. Star Wars: Síla se probouzí (81 milionů zhlédnutí)
Star Wars: Síla se probouzí | Lucasfilm Ltd.
Asi jste čekali první místo, ale nesmíme zapomínat na to, že tenhle trailer byl vypuštěn teprve minulý měsíc. Takže i dvojka je vlastně ohromný úspěch.
1. Padesát odstínů šedi (93 milionů zhlédnutí)
Zlaté místo nemohlo patřit nikomu jinému, protože pokud je někdo na nějaký film opravdu nadržený, jsou to fanynky Padesáti odstínů šedi. Téměř sto milionů zhlédnutí je pro studio jasným impulzem, že se nákup práv vyplatil.