Správný chlap a prvotřídní šofér, který to umí s kladivem, ženami i kosmickou lodí. Nejlepší filmy s Ryanem Goslingem

Správný chlap a prvotřídní šofér, který to umí s kladivem, ženami i kosmickou lodí. Nejlepší filmy s Ryanem Goslingem
Ryan Gosling ve filmu Drive (2011) | FilmDistrict
Obrázek článku
Ryan Thomas Gosling se narodil 12. listopadu roku 1980 v kanadském městě London. Ve filmech se často projevuje jako zakřiknutý introvert, který okouzluje něžné pohlaví a ve svých mužských kolezích či protivnících často budí rozpaky. Ale nic není jeho skutečné povaze vzdálenější. Díky kuráži prorazil ještě jako dítě v kabaretu po boku Britney Spears. Do vínku mu byl dán pohybový talent a láska k hudbě, čehož dokonale využil při přípravách na muzikál La La Land (2016), za který byl nominován na Oscara.
První velký úspěch u filmu zaznamenal Gosling ve sportovním dramatu plném hvězd Vzpomínka na Titány (2000). Nabral zkušenosti, učil se od Denzela Washingtona. Na výsluní se Gosling dostal díky neo-noirovce Nicolase Windinga Refna Drive (2011), v níž ztvárnil nemluvného nájemného řidiče. Snímek se dočkal kultovní pověsti a Goslingův "Řidič" se škorpiónem na bundě se stal pomyslným mluvčím mladé generace artových diváků.
Ryan Gosling (*1980) Ryan Thomas Gosling se narodil 12. listopadu roku 1980 v kanadském městě London. Ve filmech se často projevuje jako zakřiknutý introvert, který...
Carey Mulligan, Ryan Gosling
Drive | FilmDistrict
Umělecké a nezávislé snímky prokládá romantičtějšími vztahovkami, případně oscarovým dramatem (Sázka na nejistotu). Goslinga si do volného pokračování sci-fi Blade Runnera 2049 (2017) vybírá talentovaný režisér Denis Villeneuve. Goslingovi se díky tomu dostává pocty zahrát si vedle herecké ikony Harrisona Forda.
Denis Villeneuve, Ryan Gosling, Harrison Ford, Ridley Scott
Ryan Gosling ve společnosti hvězd, s Ridley Scottem a Harrisonem Fordem během příprav Blade Runnera 2049.
Po již výše zmíněném muzikálu La La Land režiséra Damiena Chazella se Ryan Gosling představuje v jeho nejnovějším počinu, životopisném dramatu prvního muže na Měsíci, astronauta Neila Armstronga. Přinese mu První člověk Oscara?
První člověk
První člověk | Universal Pictures
Ve svých 37 letech platí Ryan Gosling za jednu z nejzářivějších hereckých hvězd mezi muži a před sebou má stále bohatou a zajímavou kariéru. Pojďme si přiblížit desítku nejlepších filmů, v nichž se tenhle charismatický herec představil. Do žebříčku jsme zahrnuli filmy, které mají na kontě minimálně 10 hodnocení od uživatelů webu Kinobox.cz.
1. 80% První člověk (2018)
První člověk
Ryan Gosling | Universal Studios and Storyteller Distribution Co. LLC
Rachel McAdams, Ryan Gosling
Zápisník jedné lásky | New Line Cinema
Ryan Gosling, Russell Crowe
Správní chlapi
Ryan Gosling
Ryan Gosling
Ryan Gosling
Ryan Gosling
Ryan Gosling
Ryan Gosling | FilmDistrict
Ryan Gosling, Emma Stone
Bláznivá, zatracená láska
Ryan Gosling, Emma Stone
La La Land | Freeman Entertainment CZ
Ryan Gosling
Vzpomínka na Titány | Buena Vista International
Okamžik zlomu
Okamžik zlomu | New Line Cinema