Profilový obrázek

Quokka

37

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Dolittle
    Dolittle (2020)
    7.5
    owney si roli střihl opravdu povedeně, připomíná mix IronMana se Sherlockem. Očekávaje pohodovou podívanou pro celou rodinu jsem dostal film s častými humornými vložkami, slušně odsýpajícím dějem a luxusním obsazením - byť tedy zhusta v podobě zvěře. Bude to holt chtít vidět i originání verzi bez dabingu. Řekl bych, že každý, kdo na to půjde do kina s jinými úmysly, než jen hledat chyby, tak bude spokojen. Děti i rodiče.
    Cats
    Cats (2019)
    4.5
    Já v tom zas takovej průšvih nevidím. Sice mě to kdo ví jak nenadchlo a ano, byla to občas pěkná nuda nebo bizár u kterého vás začnou trochu štípat oči a grafika občas ulítla opravdu hodně ale jinak? Pěvecky i tanečně zajímavý a nápaditý až sem se párkrát přistihla, jak se mi to vlastně líbí.
    Pod vodou
    Pod vodou (2020)
    6
    Inspirace VETŘELCEM (i dalšími) je výrazná (nevadí), tvůrčí vklad je na velmi nízké úrovní (dá se přežít), film obsahuje snad všechna žánrová klišé (nemám s tím problém) a pokaždé, když zvolní, vedou v něm postavy dost tristní dialogy (na směšné, až nejapné úrovni - tohle už bolí a zabíjí veškerou snahu o atmosféru). Jinak v pohodě, je to krátké, prostředí je cool, monstrum má lovcraftovské parametry (Cthulhu jak vyšitý) a skafandry posádky by nedělaly ostudu ani mariňákům ze Starcraftu :-)
    Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    10
    Ano, takto má podle mě vypadat akční film. Velké díky, Heathe Ledgere! Postava Jokera je tak neuvěřitelně líbivá a jokerová, navíc filmu dodává tep. Na tento film se podívám vždy ráda a s očekáváním, jako kdybych ho ještě neviděla. Film popsal temnost toho největšího kalibru. Nic, opravdu nic mi tady nechybí... 100% herecké obsazení a hlavně skvělá režie. Pro tento film mám fakt slabost.
    Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    8.5
    Trošku chaos, pomalejší tempo, ale jinak skvělé završení této série. Zážitek z předchozího dílu byl mnohem větší. Epický závěr byl sice fantazie, splnil účel, ale tu celkovou délku nemohu odpustit. Plný počet dát nemohu, ale rozhodně velká spokojenost

    Oblíbená díla

    • Plakát 1

    Oblíbení tvůrci