kaja-kajus-safrankova

Kája Šafránková
23

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    9.5
    Dlouho očekávaný díl.. Závěrečný co ukončil celou sagu avengers neuměla jsem si představit sedět v sále v kině tři hodiny a nakonec to bylo ještě málo klidne bych přidala ještě další dvě hodiny strašně rychle to uteklo super děj ale i smutnej bylo to velice ale velice napínavé kdo neviděl musí vidět. Pro milovníky marvelovek je to hřích nevidět tento poledni díl avengers.
    Bumblebee
    Bumblebee (2018)
    7
    Miluji všechny díly s autoboty. A tento film mě velice překvapil. Je to emocionální a velice zábavné pro milovníky aut doporučuji. Byly jsme na premiéře v Praze. Super je že to má skvělý děj. Minus že je to na mě krátké.
    Raubíř Ralf a internet
    Raubíř Ralf a internet (2018)
    7.5
    Před tím než sme s přítelem šli na tento animovaný film do kina jsem nikdy neviděla první díl musela jsem si ho pustit. A lituji že jsem to dřív neviděla fakt super je to zábava a krásně udělané. Je to dost na emoce a i přes to že mi je 18 let mám ráda animaky fakt super a doporučuji si stáhnout.
    Jak vycvičit draka 3
    Jak vycvičit draka 3 (2019)
    9
    Fakt supr animovaný film. Mě osobně se z těch tří dílů ten poslední líbil nejvíce dlouho sme s přítelem čekali než bude ke stáhnutí v češtině. Měl krásný konec a všem co se líbili první dva díly vřele doporučuji i tento třetí krásně udělaný. Škoda že už nebude žádný další to mě trochu mrzí. Ale určitě se podívám znovu.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci