jakub-rubes

Jakub Rubeš
23

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Pán prstenů: Společenstvo prstenu
    Pán prstenů: Společenstvo prstenu (2001)
    9.5
    Mokry sen kazdeho fandy fantasy ,J.R.R.Tolkiena , dracaku a podobne, Svet kde jsou lide stejne bezni jako trpaslici a elfove. Kde jsou draci, prizraky a jine bytosti. Ktery ma ovsem stejne mocichtive tvory jako mame my. Po graficke strance je to uzasna podivana dolpnena snad o jeste lepsi hudbu. Sceny s hobity mohou byt duvod proc film hned nevidet podruhe .Ovsem prvni zazitek je to proc chodime do kina. Byt uneseni do jine reality a videt jeji pribehy. Od oslavy hobitich narozenin az po bitvy v Helmove zlebu, nebo zrady kralova radce. A nesmime zapominat na trik se spicatych kloboukem :D
    Vykoupení z věznice Shawshank
    Vykoupení z věznice Shawshank (1994)
    9.5
    Vykoupeni z veznice Shawshank je film ktery se drzi na mnoha filmovych strankach v top 10 ne-li top 3.Dlouho jsem jeho zkouknuti odkladal. Az kdyz jsem jel na sluzebni cestu a nudil se cestou tak jsem tuto hrubou chybu napravil. Je to jeden z nejlepsich filmu, jake jsem kdy videl. Kazdy by ho mel videt a pokud stejne jako ja vaha nad jeho projekci tak at dale neotali.Nebude litovat.
    Matrix
    Matrix (1999)
    9
    Matrix byl první film u ktereho jsem veril ze zijeme jine realite nez je ta prava. Film me pohltil a je to jeden z filmu, ktery se da zkouknout znovu a znovu. Doufam ze jeho dalsi pokracovani po letech jak je ted v mode nebude takovy propadak jako rychle a zbesile 6+.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci