katik.m

Katka Maxová

Komentáře 15

Od nejnovějších
  1. Babovřesky 3
    Babovřesky 3 (2015)
    2
    "Letní komedie tak trochu v duchu Slunce seno.." Bohužel tohle fakt nefunguje..Troškovo Slunce seno je geniální, pohádky u nás nikdo netočí líp, Kameňák žádná hitparáda ale ok, ale Babovřesky? To je fakt odpad. Většina filmu stejně jako postavy je už otravná, nevtipná a nebo trapná. Prosím už žádné další pokračování!!
  2. Babovřesky 2
    Babovřesky 2 (2014)
    2
    Jednička se docela dala, ok dalo se, ale tohle je teda fakt šmíra a odpad. Trapný vtipy, který bych se styděl vykládat i ve čtyřce, natož je použít ve filmu. Herecký výkony ani netřeba komentovat. Nevadí mi Troškovi filmy, většina se mi i líbí, ale série Babovřesky je fakt už hodně nízko.
  3. Rychlejší než smrt
    Rychlejší než smrt (1995)
    8
    Zápletka jednoduchá, ale pěkně zasazená do kulis divokého západu. Atmosférou nabité přestřelky, solidní hudební podkres, ale i pár slabších míst,které mi ale nezkazili dojem z filmu. Zajímavé postavy a charaktery, které umírají tak rychle, jak odbíjejí hodiny. Široká paleta herců rozhodně potěšila, ale nejvíc z ní vyčnívá Hackmen, který postavu zahrál bravurně.
    • Sharon Stone, Gene Hackman, Russell Crowe, Leonardo DiCaprio, Tobin Bell, Roberts Blossom, Keith David, Lance Henriksen, Pat Hingle, Gary Sinise, Mark Boone Junior
  4. Machři 2
    Machři 2 (2013)
    6.5
    Dvojka podobně jako jednička - film působí jak když si Sandler s kámošema vyhodí z kopejtka, natočí to a udělá z toho film..pořád stejný- stejně jednoduchý, stejně nenáročný a stejně vtipný. Navíc je film oživenej o pár nových postav a naopak ochuzenej o Schneidera. Takže pohoda, pořád bych to zařadila mezi ty lepší Sandlerovi filmy.
  5. Machři
    Machři (2010)
    8
    Výborná komedie. Z filmu je hodně cítit, že se herci při natáčení bavili..že možná ani nic nehráli a často jen improvizovali..jednoduchej, hodně nenáročnej film, kterej ale pobaví a neurazí. Prostě fotrové se vracej do mladejch let..
    • Bezva sestava- Sandler+Rock+James+Schneider+Spade
  6. Rivalové
    Rivalové (1996)
    7
    Nejsou Rivalové jako Rivalové. Místo závodění ve formuli na mě z televize vyskočil Sandler. Nakonec to nebylo zklamání a film se mi líbil. Klasická Sandlerovka. Jednoduchý, vtipný, svižný, a člověk se pobaví. A pro zajímavost, navíc se ve filmu mihne v kladné roli i záporák z bondovek "zub".
    • scéna s krokodýlem a Carlem Weathersem
    • agresivní výbušnost Gilmora
  7. Paintball
    Paintball (2009)
    2
    Ok, nápad by byl dobrej, kdyby všechno ostatní nebylo tak špatný. -Děj, charaktery, herci, kamera,..všechno špatný. Nelogické chování jednotlivých hráčů, celkově fakt hrůza, film působí jak kdyby byl natočenej partou amatérů a scénář napsanej na základní škole. Úžasnej příklad jak zazdít vcelku dobrej námět na film.
  8. Kong: Ostrov lebek
    Kong: Ostrov lebek (2017)
    7
    Ok, film byl fajn, ale když budu chtít vidět KingKonga radši si pustím Jacksonovu verzi. Každopádně film je plnej krásnejch pohledů, záběry na Konga ve slunci, atd. Akční scény jsou taky fajn, viz. scéna s vrtulníky a nejlepší část filmu je soundtrack. Celkově když nad filmem člověk nepřemýšlí a jen se kochá a zaposlouchá do retra Rock´n´rollu, je to fajn film.
  9. Prometheus
    Prometheus (2012)
    5
    Za mě dost zklamání. Táhnoucí se, ukecané, bez větší akce, bez většího vysvětlení, návaznost na Vetřelce taky žádná sláva. A neustálé přirovnávání filmu k Vetřelci mi přijde jako degradace, neboť nejde porovnávat neporovnatelné. A co se týče androida, Fassbender nesahá Henriksenovi ani po kolena.
  10. Asterix a Obelix
    Asterix a Obelix (1999)
    8
    Ačkoli dějově film nepatří mezi mé oblíbené, stále ho řadím mezi nejlepší filmy s Asterixem a Obelixem. V tomto filmu je dle mého nejlepší obsazení hlavních postav, které se nejvíce podobá kreslené předloze a které již v dalších filmech s Asterixem a Obelixem jde kvalitou dolů.
    • Christian Clavier
    • Gérard Depardieu
    • Michel Galabru
    • Gottfried John
    • Claude Piéplu
  11. Saturnin
    Saturnin (1994)
    8.5
    Ať jde již o filmovou podobu, či rozšířenou a rozstříhanou seriálovou, obě jsou úžasné. Oldřich Vízner je zde v životní roli a neumím si představit Saturnina s jinou tváří. Film je příjemným přesunem příběhu z knihy na obrazovku. Film vždy potěší a vždy ho ráda vidím, když ho zrovna vysílají.
  12. Strážci Galaxie 2
    Strážci Galaxie 2 (2017)
    8.5
    Pokračování Strážců je super. Děj je vcelku jednoduchý, což se ale předpokládá, a o to více je kladen důraz na vtip a nadhled. Celý film je opět podpořen bezvadným soundtrackem. Jediné mínus vidím v smutném závěru, který v tomto filmu rozhodně mohl být jiný.
    • Rocket, babyGroot, Drax, Peter
  13. Batman a Robin
    Batman a Robin (1997)
    4
    Tady to teda pořádně zabili! George Clooney jako Batman? špatný a to nekomentuji jeho "detailní" oblek. A co bylo ještě horší? Hlavní záporák Mr. Freeze byl směšnej. O to víc mi bylo líto Arnolda Schwarzeneggera, který si musel za tuhle roli jistě dost vytrpět.
  14. Batman se vrací
    Batman se vrací (1992)
    8
    Burtonovi filmy s Batmanem se nedají srovnávat s NOlanovým Temným rytířem, jelikož jde o úplně něco jiného. Burton vtiskl Batmanovým filmům specifický look, který rozhodně stojí za to. Líbí se mi více hlavních (záporných?) postav. Když jde Batman proti Michelle Pfeiffer, Christopheru Walkenovi a DeVitovi, je to jednoznačně super!
    • Temná atmosféra
    • Děsivě nechutná smrt DeVita
  15. Iron Man
    Iron Man (2008)
    9
    Jeden z nejlepších marvelovských hrdinů, stejně tak jako jeden z nejlepších marvelovských filmů. Robert Downey Jr. postavě vtisknul úžasné charisma, které se podařilo například Huck Jackman Wolverinovi. Neumím si představit, že by Iron Man měl jinou tvář než Roberta Downey Jr.