Machři

67%
Machři
Komedie o pěti přátelích a bývalých spoluhráčích, kteří se po letech sejdou, aby vzdali poctu svému zesnulému basketbalovému trenérovi z dětství. Spolu se svými ženami a dětmi stráví víkend 4. července v domě u jezera, kde před léty slavili své vítězství. Navazují tam, kde přestali a zjišťují, proč zestárnout neznamená nutně dospět.



Recenze: Machři

Kinobox.cz
55%

Na Machry má smysl jít do kina pouze s partou opravdu dobrých kamarádů. Pak vám bude řada infantilních situací dobře známa a máte šanci se u nějakých těch hovadin, co postavy provádějí, i slušně pobavit. Pro všechny ostatní jsou Machři 100% ztrátou času, která si své místo zaslouží v sobotním odpoledním televizním programu.


Brenan88
Brenan88
47 160 bodů
7
Sandlerovská klasika. Jak v ději,tak humoru a v obsazení. V machrech se sešla celá partička Sandlerových přátel a že jich je opravdu hodně. I přes velké množství postav se film věnuje dostatečnou měrou každé z nich. Pro mne je nejzábavnější postava Roba Schneidera jakožto milovníka starších žen. Celý snímek se nese v takovém velmi pohodovém duchu a celková atmosféra je více než příjemná. Pro mne je to zkrátka výborná a zábavná podívaná,která nabízí velkou míru pozitivní energie.
Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
6
Dennis Dugan nikdy nebyl moc dobrý režisér ale natočil řadu úspěšných a občas i docela slušných komedii. Tentokrát přináší příběh 5 přátel, kteří se po 30 letech opět setkávají aby se mohli pochlubit svými zpackanými životy a během pár dní vše změnit. Režisér má k ruce své oblíbence (Sandler, Schneider, James) s Davidem Spadem navrh a k ruce ženskou posilu v čele se Salmou Hayek. Natočil nenáročnou pohodovku s překvapivě sympatickým obsazením, jejíž hlavní problém není v tom, že by byla hloupá ale že není příliš vtipná. Najde se zde pár situací, u kterých se divák ušklíbne ale nic co by ho donutilo se naplno smát. Na druhou stranu je to film, u kterého se dá příjemně odpočívat a nijak divákovi neuškodí.
Pete69
Pete69
32 233 bodů
6
Velmi dobří herci s komediálním talentem, ale scénář jim bohužel nedal možnost se ukázat naplno. Film je místy vtipný, někdy úsměvný, ale je v něm spousta hluchých míst. Jako pohodová nenáročná komedie - ano. Jako komedie, která by mě dostala - ne. 60%


Dodatečné informace

Původní název:
Grown Ups (více)
  • USA Machři
  • USA Grown Ups
  • USA Dospeláci
  • USA Lake House
  • USA Mad Families
  • USA Untitled Adam Sandler Project
Premiéra v ČR:
26. 8. 2010
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
80 mil. USD
Tržby:
271,43 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Machři je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Machři


Podobné


Powered byJustWatch