Machři

68%
Machři
Plakát traileru

Komedie o pěti přátelích a bývalých spoluhráčích, kteří se po letech sejdou, aby vzdali poctu svému zesnulému basketbalovému trenérovi z dětství. Spolu se svými ženami a dětmi stráví víkend 4. července v domě u jezera, kde před léty slavili své vítězství. Navazují tam, kde přestali a zjišťují, proč zestárnout neznamená nutně dospět.




Recenze: Machři

Kinobox.cz
55%

Na Machry má smysl jít do kina pouze s partou opravdu dobrých kamarádů. Pak vám bude řada infantilních situací dobře známa a máte šanci se u nějakých těch hovadin, co postavy provádějí, i slušně pobavit. Pro všechny ostatní jsou Machři 100% ztrátou času, která si své místo zaslouží v sobotním odpoledním televizním programu.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Sandlerovská klasika. Jak v ději,tak humoru a v obsazení. V machrech se sešla celá partička Sandlerových přátel a že jich je opravdu hodně. I přes velké množství postav se film věnuje dostatečnou měrou každé z nich. Pro mne je nejzábavnější postava Roba Schneidera jakožto milovníka starších žen. Celý snímek se nese v takovém velmi pohodovém duchu a celková atmosféra je více než příjemná. Pro mne je to zkrátka výborná a zábavná podívaná,která nabízí velkou míru pozitivní energie.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6
Velmi dobří herci s komediálním talentem, ale scénář jim bohužel nedal možnost se ukázat naplno. Film je místy vtipný, někdy úsměvný, ale je v něm spousta hluchých míst. Jako pohodová nenáročná komedie - ano. Jako komedie, která by mě dostala - ne. 60%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Sakra, nemůžu jinak. Bavil jsem se královsky od prvních minut. Možná ta 3. čtvrtina byla trošku zbytečně dramatická, ale to mi nadšení nad možná nejlepší Sandlerovkou nezmění. Být na tomhle v kině, tak je to možná má nejlepší "kinokomedie" od 94., kdy jsem viděl šílenost "Dumb and Dumber" :) 9.5/10


Dodatečné informace

Původní název:
Grown Ups (více)
  • USA Machři
  • USA Grown Ups
  • USA Dospeláci
  • USA Lake House
  • USA Mad Families
  • USA Untitled Adam Sandler Project
Premiéra v ČR:
26. 8. 2010
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
80 mil. USD
Tržby:
271,43 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Machři je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Machři


Podobné


Powered byJustWatch