petr-stepan

Petr Štěpán
28

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    X-Men: Budoucí minulost
    X-Men: Budoucí minulost (2014)
    9.5
    Naprosto úžasný snímek, na kterém je znát, že se vrátil ten správný režisér a jako před lety se chopil svých mutantů s jistotou. I když jsou možná některé části trochu rozvláčné, při sledování vám to bude jedno. Většina důležitých scén má obrovskou emocianální sílu, a tak se už nadále necítíte jen jako pouhý divák, ale jako součást příběhu. Film otevírá spoustu možností, které se "Posledním vzdorem" ztratily, takže se můžete jenom těšit na X-men: Apocalypse.
    Wolverine
    Wolverine (2013)
    6.5
    Mutant se sólovkou. Kdo by to mohl být? Naštěstí se tato Loganova akce oblékla do méně směšného a tupého hávu než Origins, ale naopak se zase utápí v dlouhém roztahaném příběhu, z něhož jsem si nejvíc užil úvodní scénu ve staré dobré hospodě. Ovšem musím přihlédnout k tomu, že se tvůrci vydali do zatím neprozkoumané části Rosomákova života. V komixu se velice často objevuje spojitost s Japonskem nebo že je Wolverin přímo v něm. Jako fanoušek předlouhy doufám, že se toho využije a že se snad v další sólovce dočkáme nějaké spojitosti s tímto snímkem. A že na něm nebude to nejlepší desetiminutová úvodní scéna.
    Walter Mitty a jeho tajný život
    Walter Mitty a jeho tajný život (2013)
    7
    Pokud si film pustíte sami od sebe, budete unášeni nádhernou atmosférou, který vytváře nejen skvělý soundtrack, ale i pohádková scenérie. Bohužel se zprvu můžete trochu nudit, a pokud jste si snímek nepustili sami, nejspíš budete pročítat zprávy v chatu namísto sledování příběhu.
    Captain America: Návrat prvního Avengera
    Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)
    9
    Snímek je bez poechyb skvělý. Mezi filmy MARVELU se jistě vyjímá. Obsahuje mnohé kořeny dějových linek z původních komixů, takže můžeme očekávat velký posun i v ostatních filmech značky. (Tedy aspoň v těch, které se budou odehrávat na Zemi.)

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci