Profilový obrázek

Kawanr71

30

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Barbie
    Barbie (2023)
    4
    Nějak moc netuším, čím film chtěl být a co chtěl divákům sdělit? Existenciální drama, muzikál, akční film, exkurze do muzea panenek jedné značky? Ze všeho vidíme trochu. Pár vtipných narážek (přiznávám, několikrát jsem se nahlas zasmál) dobrý film nedělá. Většinou jen tak lehce kloužeme po povrchu společenských nešvarů a mezilidských vztahů k závěru, že Ken je Ken a Barbie je Barbie. Nebo jinak, že každý má být především sám sebou. Pro mě trochu málo a navíc trochu nuda.
    Pátá vlna
    Pátá vlna (2016)
    4
    Pokud bych měl hodnotit pouze první čtyři vlny, možná bych dal 9/10. To je asi prvních 15 minut. Film má bohužel vln pět. Pátá vlna je zrádná. Než si uvědomíme, že se děje, jsme nuceni sledovat teenage (ne)drama chapadla vs. lidství, které zbytečně zabírá v podstatě celý film.
    • Chloë Grace Moretz s automatickou útočnou puškou
    • pátá vlna
    • teenage drama
    65
    65 (2023)
    3
    Čtyři hvězdičky dávám v podstatě jenom kvůli pádu planetky a názvu filmu. Konečně si pamatuji, kdy došlo k velkému vymírání a to se počítá! Blížící se střet dvou vesmírných těles popohání závěr strastiplného putovanání dvou havarovaných astrounautů plného nahodilých setkání s hladovými predátory, parazity, nebezpečnými bobulemi a pitnou vodou v řece.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci