Profilový obrázek

Major Zeman

Jiri Vinduska

Komentáře 110

Od nejnovějších
  1. Salamandr
    Salamandr (1981)
    10
    Velmi dobrý film s charismatickým Frankem Nerem,ukazující,že fašismus má velmi různé tváře.
    • Franco Nero
  2. Šógun
    Šógun (2024)
    10
    Velmi dobré a působivé zpracování.Starsi seriálové zpracování bylo také úžasné a tohle nové má také svůj krásný lesk,už se těším na další serii
  3. Šogun
    Šogun (1980)
    10
    Vynikající seriál ukazující úplně jinou mentalitu lidí v Japonsku.Byl i film zkrácená verze Zajatec Japonských ostrovů.Ale seriál byl mnohem lepší,ukazoval vše a celek vytvořil nezapomenutelný filmový zážitek.
  4. Železný kříž
    Železný kříž (1977)
    10
    Působivý film krutosti druhé světové války bez ohledu na to,jakou uniformu nosíte.Valka a to každá je svinstvo.Steiner bez války by ale nebyl nic,s válkou se rozvíjí a konec války je i konec Steinera.Stransky je jen průměrný pruský idealista a vedle Steinera působí jen jako amatér vedle profesionála.
    • Steiner
    • Stransky
  5. Osvobození
    Osvobození (1969)
    10
    Jeden z nejlepších válečných filmu skládající se z úžasných dílů,bitev a hrdinství obyčejných lidí,kteří obětovali své životy abychom my mohli žít svobodně a v míru,vykoupen jejich krvi a jejich životy
  6. Osvobození Prahy
    Osvobození Prahy (1976)
    10
    Velmi dobré završení trilogie o boji našeho lidu za svobodu a to i naši,vykoupenou krvi hodně dobrých lidí.Film je obsažen našimi skvělými herci.
  7. Sokolovo
    Sokolovo (1974)
    10
    Dobře natočené bojové utkání první Československé armády s Němci pod velením našeho skvělého presidenta Ludvíka Svobody.
  8. Dny zrady
    Dny zrady (1973)
    10
    Vynikající velkofilm,na který by si dnes nikdo netroufl,nikdo ho nezaplatil a kde hráli vynikající herci a bylo v něm jasně ukázáno,jak nás Anglie a Francie hodili přes palubu kvůli svému strachu a pohodlí.
  9. Velitel (1981)
    10
    Horší ne chlapy a chlapci ale pořád dost dobře a rozhodně lepší než ty ubohosti co se točí dnes.