Vikingové II

63%
Vikingové II
Zničili jeho svět. Nesmí dovolit, aby zničili i ten náš. Za dávných dob Vikingů přistane na Zemi Kainan - muž z daleké budoucnosti. Na své lodi přiveze i nebezpečného vetřelce. Jednoho z těch, kteří zničili jeho Svět. Kainan musí zabránit pokračování zkázy na Zemi. Může se mu to podařit pouze s pomocí lidí a zbraněmi, které přivezl z budoucnosti.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Beowulf říznutý Predátorem. Na sci-fi béčko je tady dost solidní obsazení a povedená hudba (ikdyž každý motiv mi připadal podezřele známý). V rámci žánru jsem nadprůměrně uspokojen :).. 7/10
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Béčko se vším všudy-příběh, herci, dialogy, i ta triková sránka, ale když se to umí udělat, tak je to skvěle koukatelné. Sice je stopáž zbytečně přepálená a jsou zde i momenty, které nudí, ale jejich zanedbatelně málo, většinu času je zde k vidění parádní akce z dob vikingů. Škoda jen, že Ron Perlman nedostal větší prostor, James Caviezel není sice nejhorší, ale na roli mi moc nesedl, přijde mi takovej vyzáblej, spíše antihrdina, ale to je jen věc názoru a vkusu. Samozřejmě to na 5* není, ale na 4* určitě.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Jop tohle mě mega bavilo. Vikingové, jsou v poslední době docela populární téma a pokaždé co tento film vidím tak mě prostě baví. Jasně, spousta věcí je tak trochu nedodělaná nebo nedomyšlená. jako třeba, že lidská rasa není jenom na zemi nýbrž i super vyspělou civilizací která osídluje jinačí planety. Morvan, aka dráček aka světluška je poměrně originální a prostě jo, tohle můžu sledovat vícekrát.

Dodatečné informace

Původní název:
Outlander (více)
  • NSR Vikingové II
  • NSR Outlander
  • NSR Outlander - l'ultimo vichingo
  • NSR Yabanci
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
NSR, USA
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
7,03 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Vikingové II je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch