Profilový obrázek

ShockwaveCZ

92

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Koihime musô
    Koihime musô (2008)
    6
    Ačkoliv dávám 60% tak jen protože to je komedie, ale samotné si to poněkud vytírá zadek s předlohou, chybí boje, chybí Kazuto (jako hlavní protagonista) a bez něj to prostě ve frakcích není ono.
    Transformers
    Transformers (2007)
    0
    Film co ničí svojí komiksovou předlohu, má jedno velké štěstí, žádný jiný film o Transformers před ním nebyl, takže bohužel není s čím srovnávat a lidi budou o tomhle filmu říkat jak je super. Při tom si to se svojí předlohou vytíralo zadek. Cybertroňané mají mít vlastní osobnosti, ale zde jsou jen vtip.
    Bumblebee
    Bumblebee (2018)
    10
    Zatím nejlepší Transfomers živí film, hlavní hrdinou je zde sice ne můj oblíbení Cybertroňan Bumblebee, ale poprvé film Transformers zbuzoval nějaké emoce, kromě zhnusení. Bumblebee je skvělý a já se u něj pořád bavím. Charlie mi bohužel v novém filmu trochu chyběla, byla zatím nejlepším lidským přítelem Cybertroňanů.
    Transformers: Probuzení monster
    Transformers: Probuzení monster (2023)
    7
    Není to bůh ví co, ale určitě je to lepší než filmy od Michaela Baye, neničí to tolik svoji předlohu, leč bohužel drží se to v jistých mezích toho co dělal i Michael Bay, a to podobného příběhu.... trochu škoda. Na druhou stranu aspoň poprvé většina Cybertroňanů ve filmu měli nějakou povahu. Lidi tu zase však byli trochu navíc a hip hop mě opravdu nic neříká.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5

    Oblíbení tvůrci