Profilový obrázek

LeValda

24

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Půlnoční klub
    Půlnoční klub (2022)
    8
    Zatím druhý viděný počin od mistra Flanagana. A já se dokázal vžít do postav, jak jen člověk do fiktivních postav může. Plně pohlcen myšlenkami, na různé formy smrti, co smrt je, zdali je nepřítel nebo kamarád. Všechno tohle zachycuje s velkou uvěřitelností. Je to někdy možná až příliš melodramatické a poslední dvě epizody, už mi přišli trošku hloupé. V jádru ovšem jsou postavy a jejich půlnoční příběhy. A těm jde vytknout pramálo co. Tohle bych doporučil snad na potkání. Silný zážitek.
    Scott Pilgrim jde na věc
    Scott Pilgrim jde na věc (2023)
    9
    Naprosto svěží a skvělá animovaná nálož nápadů, humoru a emocí. Někdy ty nejjednodušší příběhy, když se jen trošku zamotají tvoří něco naprosto famózního. A já jsem byl totálně unešen. Jakožto člověk, co má film rád řeknu, že tohle ho překonává na míle daleko. Všechno v téhle sérii mě bavilo hrozně moc. A i když ke konci je dle mého už nadužívaný element cestovaní v čase tak je to skoro perfektní věc, která pro znalce filmu či příběhu scotta pilgrima je nutnost. Velký palec na druhou, a jen další úkaz jak animace může bavit i starší osazenstvo.
    • Animace
    • Nápaditost
    Ambulance
    Ambulance (2022)
    4
    Šíleně průměrný film Miachela Bayea, který je si hraje na dramatický ale na mě nefungoval. Chaotické střihy, exploze takže fanoušky žánru to asi pobaví. Vše se tak nějako děje z ničeho a opravdu to nejvíc shrnuje slovo chaos. Herecky průměrné, akčně až na pár malých momentů dost bez nápadu. Zápletka psaná za pochodu. Ani na novoroční after kocovina oddych mi to neudělalo radost.
    • Jake Gyllenhall
    • Akce
    • Příběh
    • chaotický střih

    Oblíbená díla

    • Plakát 1

    Oblíbení tvůrci