Profilový obrázek

NojmisTv

24

Jsem Karel Neuman je mi 14 let a zajímám se o filmy. Oblíbený film je Jurský park a Star Wars epizoda 5.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    10
    Pro tento snímek mám osobní slabost. Do teď si pamatuju na to, jak jsem se na něj jako malý díval. Miluju práci která byla do tohoto snímku investovaná. Nejlepší část snímku je hudba, která je výborné vybraná a posune to scén. Miluju jak si tento film uvědomuje čím je a nehraje si na nic. Za mě velmi povedený, a proto dávám 10/10.
    Avatar: The Way of Water
    Avatar: The Way of Water (2022)
    9
    Tento snímek je dle mého názoru důstojný nástupce předešlého dílů. Herci zde odvádí skvělou práci. Hudba je zde impozantní a atmosférická. Nejlepší stránka filmu jsou efekty. James Cameron zde s efekty odvedl skvělou práci. Vše vypadá uvěřitelně a hlavně je všude cítit tvrdá práce všech tvůrců co se podíleli na tvorbě tohoto snímku. Můj názor zní, že se zde jedná o velmi kvalitní film. O kousek lepší než je původní snímek. Za mě dávám 9/10.
    Avatar
    Avatar (2009)
    8
    Dle mého názoru se jedná o velmi kvalitní snímek. Má své chyby jako např. jeho děj je velmi podobný filmu Pocahontas, ale osobně si myslím, že to ničemu nevadí. Hudba je za mě atmosférická a pasuje do scén. Efekty tento film posouvají úplně na jinou úroveň. Technologie Motion Capture která bylo pro tento film vytvořena Jamesem Cameronem. Za mě velmi povedený snímek, a proto dávám 8/10.
    Pasažéři
    Pasažéři (2016)
    7
    Od tohoto snímku jsem nic moc nečekal, ale velmi příjemně mě překvapil. Tento film nám předkládá zajímavou premisu. Chování postav je logické a chápete odkud vychází. Snímek nám předá i v dnešní době relevantní myšlenku. Film dokáže působit ve scénách velmi děsivým dojmem. Herecké výkony jsou solidní. Dle mého názoru se jedná o velmi povedený sci-fi snímek, a proto dávám 7/10.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4

    Oblíbení tvůrci