Profilový obrázek

Květka

Květka Němečková
711

Facebook: Květka Němečková

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Zrodila se hvězda
    Zrodila se hvězda (2018)
    7.5
    Kdyby hlavní role nebyly obsazeny Lady Gagou a Bradleym Cooperem, asi bych o tento film ani nezavadila pohledem. Hvězdné obsazení byl zřejmě důvodem, proč jsem se ho rozhodla zhlédnout. A nelituji. Oba dva jsou skvělí herci i muzikanti. Velké plus dávám za nádherné songy, které si pouštím doteď.
    Captain Marvel
    Captain Marvel (2019)
    8
    Další ze slavných marvelovek, které nikdy nepřestanou bavit. Brie Larson se do role Captain Marvel hodila perfektně, podle mě jí to neskutečně sedlo, předvedla skvělý herecký výkon. Určitě doporučuji, film mě moc bavil a ráda se na něj podívám znovu.
    Černobyl
    Černobyl (2019)
    9.5
    Konečně jsem si pustila tuto pětidílnou sérii a už po prvním díle jsem pochopila, proč se Černobyl stal tak slavným a všemi vychvalovaným. Všechny díly mají něco do sebe a každý má co říct. První díl ve mně zanechal snad největší dojem, cítila jsem úplnou beznaděj po zhlédnutí. Rozhodně doporučuji.
    Labyrint: Vražedná léčba
    Labyrint: Vražedná léčba (2018)
    8
    Na finální díl Labyrintu jsem se hodně těšila a nemohla se ho dočkat. A film nezklamal. Nemůžu ho srovnávat s knihou, protože se dějově trochu rozcházejí, myslím ale, že oba měly co do sebe. Herecké výkony byly opět skvělé. Vražedná léčba mě bavila, určitě si to pustím znovu.
    Rudá volavka
    Rudá volavka (2018)
    7.5
    Rudou volavku jsem si pustila hlavně kvůli Jennifer Lawrence. Tento film byl hodně drsný, ale i originální, z některých scén mi přejel mráz po zádech. Jennifer byla jako vždy skvělá a role jí perfektně sedla. Film mi přišel zajímavý, rozhodně bych se na něj asi víckrat nepodívala.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci