Annabelle 3

57%
Annabelle 3

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu „V zajetí démonů“.

Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložilli démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vetical Ent.)




Recenze: Annabelle 3

Kinobox.cz
50%

Ale jako Hollywoodský produkt jde o typickou nenápaditou, nic neriskující "výplň", která se bude v mírných permutacích natáčet tak dlouho, dokud bude vydělávat (což může být dost dlouho, protože natočit ji je velmi laciné). Nejsem si jistý, jestli chci další díl vidět.


kunafix
kunafix
20 052 bodů
0
Zase ta trapná panenka, která se pohybuje jen když ji nikdo nevidí... Ale v tomhle díle ani tak nejde o panenku - spíš mi to přijde jako takovej rozcestník pro několik dalších spin-offů v tomto univerzu. I když jsem vlastně pořádně nepochopil, odkud se všichni ti démoni vlastně berou. Už od začátku mi myslenka hororové panenky přišla vtipná, pak trapná a teď úplně na hromadu hnoje. Prej z ní čiší čiré zlo, ale pro mě to byla spíš čirá sračka - i když čirá sračka je nesmysl - a tak jsem se u toho aspoň snažil cítit hnědě. Nevylekalo by mě ale nic. Hororové stavy mají být asi navozeny neustálým řvaním, digitálníma psama, lekačkama pro ty, co to nečekají a tím, že tam nikoho nezabijou? Teda první hodinu se tam snad nic neděje. A tu druhou to stojí za prd. Docela sympatičtí herci a taková blbost. Bojím se, že natočej 4ku.
Sheldon
Sheldon
16 069 bodů
7
Jsem ročník 1982 a jsem horrorový fanoušek. Annabelle 3 mě tak potěšila, protože mě vrátila do doby, kdy se horrory točily jako rodinná zábava - Creepshow, Poltergeist. Tyto dva filmy nejmenuji jen tak, protože jsou přiznanou inspirací pro trojku Annabelle a Warrenovi byli také konzultanti u Poltergeista. Scénář je velice slušný a myslím, že nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že si myslím, že ty nejděsivější scény na place nerežíroval ani tak Gary Dauberman jako spíš přímo James Wan. Jednička Annabelle byla snadno zapomenutelná, dvojka byl hutný horror a trojka je vlastně docela milý film s rodinnými hodnotami v tradici Stevena Spielberga. Nečekal jsem to a docela mě to bavilo.
lamps
lamps
15 253 bodů
4.5
Vesmír Conjuringu se tímto stává už absolutní masovkou. Co na tom, že je to celé zručně natočené, snaživé, uhlazené a hrají v tom hezké pubertální herečky, když podobně neškodný horor zažijete občas i během čekání v dopravní zácpě. Jako pohádku na dobrou noc pro děti od šesti let doporučuje 8 z 10 filmových fanoušků.

Dodatečné informace

Původní název:
Annabelle Comes Home (více)
  • USA Annabelle 3
  • USA Annabelle Comes Home
  • USA Annabelle 3: Návrat
  • USA Annabelle : La Maison du mal
  • USA Annabelle: Vuelve a casa
  • USA Untitled Annabelle Project
Premiéra v ČR:
27. 6. 2019
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
30 mil. USD
Tržby:
231,3 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Annabelle 3 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Annabelle 3


Podobné


Powered byJustWatch