ivetinkav

Iveta Vítová

Komentáře 11

Od nejnovějších
  1. Já, padouch
    Já, padouch (2010)
    10
    Tuto pohádku jsem už viděla několikrát. Je moc pěkný jak se Padouch díky dětem se dokázal změnit. Krásné animace. První Mimoni. Pěkná muzika. Vřele doporučuji i pro menší děti. Nikdo se zde nemlátí, žádná krev neteče, a jen se ze zlého človíčka stane dobrák a zachrání děti a děti vlastně zachrání jeho.
  2. Kniha džunglí
    Kniha džunglí (2016)
    7
    Pěkný a napínavý pohádkový film pro celou rodinu.Četli jsme doma i knížku, a proto jsme šli na to do kina. Spokojenost. Knížka je jako vždy lepší. Ale dalo se to čekat. Muzika se k filmu hodila. Animačně to nemělo chybu. Každé zvířátko mělo svůj styl .
  3. Řachanda
    Řachanda (2016)
    7
    Moc se mi líbily masky. Děj je pohádkový. Pro děti moc pěkné. Oba Polívkovi hráli úžasně. Samozřejmě dobrý konec byl překvapivý. Už jsme zavírali oči, když mu chtěli useknout ruku. Ale naštěstí si Polívka všiml znaménka a s pobudy se stal princ. Co víc si přát. Šťastná a předělaná princezna,pěkný hodný princ...
  4. Padesátka
    Padesátka (2015)
    8
    Bavila jsem se od začátku do konce. Madl jako vždy nezklamal. Nádherná příroda kolem. Prostředí okouzlující. Ráda se podívám ještě jednou. Hlavně nesmí člověk moc u toho přemýšlet a hledat chyby, je to komedie a o tom to je. Pobavit se a odreagovat se. Vřele doporučuji dál .