Profilový obrázek

Thompson333

Tomáš Koprušťák

Komentáře 11

Od nejnovějších
  1. Pád Londýna
    Pád Londýna (2016)
    7
    Obstojné pokračování béčkové akční jízdy s Gerardem Butlerem v hlavní roli. První snímek bych přirovnal ke "smrtonosné pasti" pouze přirovnal, na tento kult to určitě nemá. Ze dvojky jsem si toho odnesl méně, než z prvního dílu, obstojné pokračování, původní díl to však nepředčilo.
  2. Kouzelníci
    Kouzelníci (2013)
    8
    Ano, tohle hodnocení pár mých přátel uživatelů naštve, ale co. Pro vysvětlení, Steve Carell je můj oblíbenec a i když tenhle film není výslovná pecka, určitě to není ani žádný propadák. Zasmál jsem se a užil si tento snímek.
  3. Nekonečný příběh
    Nekonečný příběh (1984)
    10
    Tak tohle se mi ještě nestalo. Film, který jsem neviděl minimálně 5 let. S takovým nadšením jsem jakýkoliv jiný snímek už dlouho nesledoval. A i po tak dlouhé pauze, to byla prostě filmová paráda. :)
  4. Expendables: Postradatelní 3
    Expendables: Postradatelní 3 (2014)
    5
    Na tento film jsem se velmi těšil, bohužel moje očekávání se zastavilo, při ohlášení, že film bude v PG13. To byl vztyčený prostředníček pro všechny fanoušky akčního žánru a těchto borců. Bohužel se vše v tomto filmu utopilo. Mel Gibson byl dobrý záporák, který neměl mnoho prostoru a myšlenka s omlazením týmu by mohla vyjít, kdyby mladíci byli Dwayne Johnson, Vin Diesel a další. Tak snad příště.
  5. Batman navždy
    Batman navždy (1995)
    7
    Dobře, toto se stane, když studio chce Batmana přístupného pro děti. Osobně je to můj oblíbený film z dětství, když to vezmu z jiného pohledu, je to hrozná slátanina. Val Kilmer byl dobrý Batman, bohužel měl k sobě špatné záporáky. Hádankář a Two-face mi v tomto případě přišli, jako šašci, bohužel, takto to vidím já.
  6. Batman
    Batman (1989)
    10
    Batman Tima Burtona je skvělým dílem. Ponurý a temný Batman, přesně takto bych ho viděl já. Zapomenout se nesmí ani na skvělého Jacka Nicholsona v roli Jokera, kteřý stvořil ikonu. Vždy se rád k tomuto filmu vracím.
  7. Mentalista
    Mentalista (2008)
    8
    Nechť si každý říká co chce, mě kouzlo tohoto seriálu dostalo. Hlavní příběh, který se točí okolo Rudého Johna, to je to co mě dostalo. Pro mě je to proto, nejlepší detektivní seriál! Simon Baker je jako Patrick Jane naprosto skvělý. A nesmím zapomenout na krásnou Amandu Righetti :) Právě běží poslední série, tak uvidíme čeho se v ní dočkáme. A mimochodem: Tygře, tygře rudě žhnoucí....
  8. Expendables: Postradatelní
    Expendables: Postradatelní (2010)
    10
    Vzít herce akčních filmů 80. a 90. let a nacpat je do jednoho filmu.To je to čemu já říkám klasa akční film.Řekl bych že nejen mě, ale i spoustě jiným divákům se rozzářili oči, když viděli Slye, Arnieho a Willise v jednom filmu pohromadě.Na takový film jsem dlouho čekal, a když už konečně přišel, nezklamal mě.
  9. Rivalové
    Rivalové (2013)
    9
    Abych to nějak zhodnotil, celý film jsem si užíval, bylo to fajn ta rivalita mezi dvěma závodníky se stupňovala, ale pak přišel poslední závod v Japonsku a na mě přišla síla okamžiku. Vážně tenhle film se mi moc líbil a jen je podle mě škoda, že nezískal ani jednu nominaci na oscara.
  10. Černočerná tma
    Černočerná tma (2000)
    10
    Vynikající film. Kdo má rád sci-fi horory ať neváhá. V tomto filmu jsem spatřil svého nejoblíbenějšího herce Vina Diesela. V tomto snímku mi dokázal jak svkělým a impozantním hercem je. Postava Riddicka je tou nejlepší ve Vinově kariéře. I když druhý díl nebyl tolik úspěšný jako první, tato postava bude stále mou srdeční záležitostí.