Matys

Komentáře 9

Od nejnovějších
  1. Ježek Sonic
    Ježek Sonic (2020)
    8
    Velmi pěkný film pro malé i velké diváky. Velmi svižný děj, akční scény, nevtiravý humor, který masíruje bránici.. Doporučuji na relax a zlepšení nálady. ( A víš co je nejhorší úděl nejchytřejšího člověka na Zemi ? Mluvit se všemi těmi blbci kolem
  2. Gentlemani
    Gentlemani (2020)
    8
    Velmi pěkně se na snímek dívalo, rychlé tempo, humor, člověk skoro nestíhal sledovat zápletku a její rychlé změny.
  3. Cesta za živou vodou
    Cesta za živou vodou (2019)
    7
    Je to sice pohádka, někdy s poměrně triviálními dialogy, ale celkově s poutavým dobrodružným dějem a komickým nádechem. Velmi hezké kostýmy. Určitě hodně kvalitnější než aktuálně české Troškovi rádoby pohádky.
  4. Nenávist
    Nenávist (2020)
    5
    Děj filmu poměrně běží, nemá však výraznou zápletku, je postaven vlastně na desítkách jednoduchých sekundových lekaček. Alespoň se odehrává na více místech a ne jenom jedné místnosti. Celkově nic zajímavého nenabídne. Slabší průměr.
  5. Amundsen
    Amundsen (2019)
    8
    Film byl velmi pěkně vyrobený. Děj pěkně ubíhal, a krom pár nejasností byl dobře srozumitelný i vědecky. Filmaři nás skrze kameru zavedli do polárních oblastí, nastínili život a vize hlavního hrdiny. Člověk si mohl více uvědomit, jaké odvahy i oběťi výzkumníci a dobyvatelé projevovali. Hodnotím velmi kladně.
  6. Joker
    Joker (2019)
    8
    Film je více psychologický než dobrodružný. Přesto děj pěkně ubíhá, dialogy i hudba nechává diváka stále v napětí. 95% záběru je na hlavní postavu, u které dochází k postupné proměně a poznání s tíží duševního onemocnění. Je to příběh spíše pro náročnějšího diváka. Mohu dát 80%.
  7. Valhalla: Říše bohů
    Valhalla: Říše bohů (2019)
    3
    Byl jsem poměrně překvapen nudným dějem. Vše se odehrávalo v jednom lese a dvou jeskyních. Nic zajímavého jsem se nedověděl. Poměrně povedené kostými a práce maskerů to nezachránili. Stejně tak pár pěkných pohledu na severské pláně. Pro mne zbytečný film. Hodnotím max 30%.