Tři zlaté dukáty

57%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 148 bodů
5
Za mě průměrná pohádka. Je spíše Slovenská, než Česká.. to mi nevadí, je pěkná pro oko. Oravský hrad, podhůří Slovenských hor, pěkně lokace a kostýmy.. ale bohužel děj se mi moc nelíbil, až závěr byl slušný. Také zde chybí nějaká větší herecká osobnost, která by pohádce dodala na kvalitě. Mě tuto pohádku stačilo vidět jednou a už se k ní vracet nikdy nemusím.
avenis
avenis
8 386 bodů
8
Přenádherné kostýmy uvozovaly tuto slovenskou pohádku a slibovaly něco pěkného a historického. Jenže přešlo 300 let a přišel elektrický ohradník... Trochu mi pokleslo nadšení... Slovenské lidové melodie zase vyrovnaly skóre a chvílemi se myšlenky otíraly o Tisícročnů včelu. To v souvislosti s tou plánovanou cestou do Ameriky. Nechybělo brnknutí na současnou strunu, to když učitel prohlašuje, že pan Blažej na to nemá právo a my si to nemáme nechat líbit...
Asi budu muset film vidět ještě jednou, aby se mi pocity utřídily a usadily. Ale v podstatě jo, libilo.
kknk2
kknk2
2 989 bodů
6
Tři zlaté dukáty mi přinesly naději, že dnešní pohádky nemusí nutně kazit sváteční večer. Objevilo se zde několik nápaditých momentů, charaktery oplývaly inteligencí a záběry určitou profesionalitou. Začátek mi připadal nešikovně uchopený, ale jinak OK. Překvapivě slovenské.
Veronika Rada
Veronika Rada
927 bodů
9
Moc hezká pohádka. I bez dabingu příjemná na poslech, trapnosti prostá, zajímavý příběh. Hezcí herci a kostýmy jsou bonus.
ZaS
ZaS
632 bodů
4
I na pohádku moc prvoplánové. Al už jsme zažili i horší.
tomas.rubin
tomas.rubin
138 bodů
0
Jestli je něco definice
odpadu, tak tohle!
petrs1234
52 bodů
3
Hezké prostředí a to je tak všechno.
Štěpán Toth
Štěpán Toth
19 bodů
4
To přece není vánoční pohádka.To dal na papír člověk co bere nějaké léky.
GraviTi
GraviTi
18 bodů
3
Tato pohádka byla v celku nudná a celá zápletka s Amerikou úplně nedávala smysl. V jednu chvíli všichni jezdili na koních a v druhou nad městem proletěla vzducholoď. Film jako vizuál byl průmerný, děj byl naprosto prvoplánový a jasný již ze začátku. Film za mě nestojí za shlédnutí a je spíše slovenský než český. Film je vhodný pro rodiny s dětmi, které ještě neviděli mnoho takovýchto pohádek.
tomas-zmek
15 bodů
3
Příspěvek obsahuje spoiler!