Profilový obrázek

GraviTi

18

Jsem velký fanoušek filmů a sportu. Sledováním filmu trávím spoustu času. Tak jsem se je rozhodl i hodnotit a někomu tím pomoct.

Jihomoravský, Česká republika



    Tři zlaté dukáty
    Tři zlaté dukáty (2023)
    3
    Tato pohádka byla v celku nudná a celá zápletka s Amerikou úplně nedávala smysl. V jednu chvíli všichni jezdili na koních a v druhou nad městem proletěla vzducholoď. Film jako vizuál byl průmerný, děj byl naprosto prvoplánový a jasný již ze začátku. Film za mě nestojí za shlédnutí a je spíše slovenský než český. Film je vhodný pro rodiny s dětmi, které ještě neviděli mnoho takovýchto pohádek.
    Hellraiser
    Hellraiser (2022)
    9
    Hellraiser je naprostá kultovní klasa, která nikdy nezklame. Tato verze z roku 2022 přinesla zajímavý příběh o závislé divce a jejím bratrovi. Pinhead je v tomto filmu opravdu skvělý záporák. Škoda je pouze, že herec Pinheada byl vyměněn za novou neotřelou herečku, která v tomto filmu, ale funguje naprosto skvěle. Motivy postav jsou zde pochopitelné a tresty, které Pinhead rozdává jsou epické a moto každý dostane co chce je vskutku skvěle reprezentováno. Film je skvělý pro lidi, kteří se vyžívají v brutálních a strašidelných scénách.
    Halloween končí
    Halloween končí (2022)
    7
    Halloween končí je za mě docela obstojné zakončení kultovní série Halloween. Ze začátku je děj trošku zmatený. Ale později ve filmu vše začne dávat smysl. A po 30ti minutách se film vrátí do klasických Halloweenských kolejí. Ve filmu je pár brutálních zabití. Za mě si tento film zaslouží slušných 76%. Konec je přece jen trochu přepálený a na konci je vidět že tvůrci filmu tuto sérií chtějí ukončit. Soundtrack je též brutální nářez předělání klasické skladby, která se váže s Michaelem Myersem je prostě klasika. Tento film je ideální pro mladistvé co se chtějí bát.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4

    Oblíbení tvůrci