Lítá v tom

58%
Lítá v tom
Jediná žena, se kterou dokázal vydržet celý život je jeho matka. A tak, když leží na smrtelné posteli, chce jí splnit poslední přání stát se babičkou, aby mohla umřít v klidu. Přemluví proto svou těhotnou sousedku, bývalou striptérku, aby na pár dní předstírala, že je jeho partnerkou. Jenže pak se maminka zázračně uzdraví a kolotoč lží se začíná nebezpečeně roztáčet a komplikovat...



Recenze: Lítá v tom

Kinobox.cz
65%

Režijně debutující Tomáš Dianiška a zkušený producentský tým vzali ozkoušený koncept, obohatili ho o neotřelou audiovizuální nadstavbu a na světě je fungující romantická komedie, která se obejde bez těch nejlacinějších šprýmů a rochnění se v lidské mizérii. Do dějin kinematografie dílo nevstoupí, ale jedná se o lépe utracené peníze než v případě jiných tuzemských romcomů posledních let.


avenis
avenis
8 151 bodů
5
Téma je úplně pitomé. Herci se docela snaží a sem tam se mihne dobrý fór. Zbývá celkem zajímavé vizuelní zpracování, ale i ta změť všech možných efektů a grafických triků působí mírně rozpačitě. Celé je to podšprajcované mixem hudebních pecek, které asi potěší ze všeho nejvíc.
mojmir.sedlacek
6 033 bodů
6
Lítá v tom se navzdory trailerové kampani vyhýbá lacinému sexismu, okatému product placementu a dalším nešvarům žánrové konkurence a předkládá moderně vypadající romantiku, která se sice do přehnaně odvážných úkroků nepouští, ve vytyčených limitech však nabízí obstojnou zábavu.
Klimetka
Klimetka
127 bodů
10
Komedie s naprosto bravurním Hádkem! Hrozně jsem se bavila. Skvělé osvěžení a zase jsem dostala něco úplně jiného a nového. Člověk si říká, že česká studnice romantické a komediální tvorby musí být už vyčerpaná a pak se objeví někdo, kdo dokáže překvapit. Navíc Kristína Svarinská je prostě kus pěkné baby. To musím jako ženská sama uznat a tiše závidět.


Dodatečné informace

Původní název:
Lítá v tom (více)
  • Česká republika Lítá v tom
  • Česká republika Otcom proti svojej vôli
Premiéra v ČR:
19. 4. 2024
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika, Slovenská republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch