Profilový obrázek

Klimetka

Lucie Klímová
127

Lidi Ahoj!

Bruntál



    První znamení: Přichází satan!
    První znamení: Přichází satan! (2024)
    10
    Bála jsem se, že to nedopadne a ono to dopadlo. A dokonce výborně! Dala jsem si dopoledne před kinem původního Omena s Gregorym a večer skočila na "prvního" Omena. A nestačila se divit jak pěkně to navazuje a propojuje a když trochu přivřu oči, tak i funguje samo za sebe. No ale protože tu návaznost znám a nadchla mě, po příchodu domů, jsem si Omen s Gregorym dala s chutí podruhé, protože to nešlo prostě jinak. A za tak krásnej Omenovskej den, dávám 10 plných a plnotučných!
    Chudáčci
    Chudáčci (2023)
    10
    Freak porno, ale božský. Emma šla očividně a na jistotu pro Oscara - neměla konkurenci.  Mám jí ráda od prvního filmu, v kterým jsem ji viděla (Zombieland).  Po La la landu, je to druhej zaslouženej plešoun a to mohla mít už tři doma, za Favoritku to dostat měla taky. To víme všichni. Yorgos asi bude její osudovej spolupachatel.
    Duna: Část druhá
    Duna: Část druhá (2024)
    10
    Přesně kvůli těmto filmům se chodí do kin. Sledovat to jinde než na obřím plátně s Dolby je hřích. Výhrady tam jsou, přece jen jsem milovnice knižní předlohy a byly tam nějaké ústupky v rámci filmového vyprávění, ale čert to vem. Ten zážitek z IMAXU je nepřenositelnej! Díky Denisi.
    Madam Web
    Madam Web (2024)
    5
    Jako jo, Shawshank to není, ale zas takovej průser taky ne přece. Viděli jsme už horší věci ne lidičky? Úplně jsem ten "hate everywhere" nepochopila. Já filmy vždycky sledovala s tím, že od nich neočekávám nic jiného než zábavu a k tomu popcorn. Tady jsem se prostě celkem bavila a vůbec nenudila. Na hlubší myšlenky si zajděte do knihovny, furt je to jen film podle "leporela", pro děti, tak proč z toho všichni chtějí všichni osudové a existencionální drama? Pokud vás to nudilo chápu, pokud tomu vyčítáte plochost, hloupost a dětinskost,...co ste jako čekali? Prostě průměr. 50/50 Clarsksonová a Johnsonová!
    Napoleon
    Napoleon (2023)
    10
    Ridley prostě umí a pan "Fénix" je moje láska. Co víc k tomu říct? Že to bude plnej počet jsem věděla už od prvního traileru a moc se těším na plnou verzi.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci