Vřískot 6

71%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
Daredevil_cz
Daredevil_cz
247 bodů
9
Příspěvek obsahuje spoiler!
Chipy
Chipy
169 bodů
7
Tvůrci skoro až zázrakem zvládli po krátké roční pauze udržet kvality předchozího snímku a k tomu celé sérii dodat svěží vítr změnou lokace. Člověk si zde díky tomu určitě najde nějaký zapamatovatelný moment pro celou sérii (např. scéna ve večerce, na žebříku nebo přejezd metrem). Metahumor, se kterým je série neodmyslitelně spjata, se stejně jako filmový průmysl vyvinul a nyní odkazuje na touhu všech studií vytvořit svou frančízu, díky které může s pomocí nostalgie tahat z lidí více peněz. Jediná škoda je vyměknutí scénaře v poslední čtvrthodině, kterým ničí celkový dojem z filmu. I tak se ovšem stále jedná o kvalitní slasher, který by žádný fanoušek žánru neměl vynechat a dát mu šanci, protože minimálně první dva akty si jistě užije.
Davidoos
Davidoos
162 bodů
3
How it would look like if you took Jenna Ortega and tried to make a horror movie for Wednesday fans? This movie has an answer, it would look like boring, unoriginal, uniteresting and incredibly annoying garbage. Surprise, suprise, it lacks everything we love about Scream movies.
  • Some parts and characters were quite good actually
  • Characters
  • Story
  • The way it tries to be smart
  • Looks like it is made for children
agathon23
agathon23
53 bodů
8
Na šesté pokračování velmi příjemné překvapení. Svižný, rychlý a zábavný film.
Hoelander
Hoelander
11 bodů
9
Scream je má nejoblíbenější horrorová série a tohle je velmi povedený příspěvek do ní.
Tadeo
Tadeo
9 bodů
7
Po pátém dílu příjemná změna ale děj se nezměnil. Jediné co se změnilo bylo prostředí a narozdíl od pětky byla i dobrá děsivější atmosféra. Celkově jsem se u toho docela bavil a ani jsem se moc nenudil.