Hunger Games: Balada o ptácích a hadech

73%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
matthauss
matthauss
166 bodů
7
Z kina som odchádzal spokojný. Ako človek čo si prečítal knihu hodnotím film ako vydarený. Zo samotnej arény tam toho veľa nie je, ale o tom ani kniha nebola. Takže niekto možno bude odchádzať mierne sklamaný. Úprimne nebyť slabšej polhodinky tak by som dal aj 8/10 veľmi pozitívne hodnotím aj casting a piesne ktoré spieval Kŕdeľ.
Davča-
Davča-
38 bodů
5
kdyby z toho udělali seriál bylo by to lepší.
N.Rogan
N.Rogan
28 bodů
8
Zaručeně nejlepší Hunger Games... Mladý Snow je charismatický a podmanivý, vizuál není nudný a pokud jste fanoušci předchozích filmů (nebo dokonce knih), určitě oceníte spoustu odkazů na budoucí události. Cílovkou asi stále budou spíše mladé dívky, ale tento film je přece jen o něco chytřejší, než jeho předchůdci. Nehledala bych tu kinematografický skvost, ale kvalita je vidět určitě.
  • herci
  • vizuál
  • teenage cílovka
Delinger
Delinger
26 bodů
8
Povedený film, ve kterém postupně měníte sympatii ke Snowovi od fandění mu k výhře až k naprostému odporu k jeho postavě. Film dokonce i zodpovídá některé otázky, které vás mohli napadnout při sledování příběhu Katniss Everdeenové. Vytknul bych pouze nevěrohodnost univerzity, ve které vidíme děkana jakožto jediného vyučujícího, a nedopracovanost vedlejších postav.
Mocná_Nicol
Mocná_Nicol
25 bodů
8
Bylo to rozhodně lepší než poslední díly Hunger Games.
ChrisOfWar
12 bodů
7
první dvě třetiny jsou absolutní pecka, pak děj hodně ztrácí tempo a zbytečně se komplikuje…
  • skvělý herec hlavního hrdiny, zajimavý vizuál
  • pomalé tempo
Nia_lff
Nia_lff
6 bodů
9
Poslední dobou vychází filmy, které jsou průměrné. Toto byl jeden z mála filmů, který letos vyšel a byl super. Sice poslední třetina je pomalejší, ale jak to ve mně zahrálo. Ti repro-drozdi, strom oběšenců, píseň...
Vojtěch Jirák
Vojtěch Jirák
6 bodů
8
Bylo to opravdu dobré, chytlavé i ten konec hodně napínavý.
  • Poutavý příběh
Bronzys
6 bodů
7
Nešel jsem na to s velkým očekávánim a odcházel jsem velmi příjemně překvapen. Film není nijak extra akční což beru jako výhodu, vizuelně to je pěkný a i Rachel která mi poslední dobou byla dost nesympativká se mi líbila. Nejvíc mě asi zaujal Tom Blyth, těšim se na jeho další filmy.
  • Tom Blyth
  • Třetí část filmu
Angie_black
3 bodů
9
Za mě mnohem povedenějši film, než jakýkoliv díl Hunger games. Příběh se budoval postupně, rozhodnutí na sebe navazovali a žádná postava nebyla plochá. Navíc velmi věrné knižní předloze. Fakt super, ráda to uvidím znovu.