Super Mario Bros. ve filmu

73%

Komentáře a recenze 54

Dle počtu bodů
bumik229
bumik229
142 bodů
7
vpohode.
Koska01
Koska01
98 bodů
8
Film se mi vcelku líbil. Cením dobrou kvalitu animace, která zvláště v akčních scénách působí velice kyneticky a líbivě. Ale příběh by mohl být lepší. Je to takové prázdné, ale i tak pěkné. Doporučuji dětem kolem osmi let. 8,5/10
Dzejkob0804
Dzejkob0804
91 bodů
7
Celkom fajn film s dávkou nostalgie
Bajocko
Bajocko
84 bodů
8
Musím uznat, že od filmu jsem dostal přesně to, co jsem od něj očekával. Překrásný vzhled světa a postaviček v něm, který působí mile, něžně a barevně. Děj jednoduchý, ale za to zábavný. Ze začátku je sice velmi pomalý, ale pak se to rozjede a své tempo si udržuje po zbytek filmy, takže jsem se během něj nudit nezačal. Rozhodně doporučuji všem fanoušků jak Maria, tak fanouškům animáků.
  • vzhled světa a postav
  • hudba
  • vtipný děj
Dzurko_SK
Dzurko_SK
84 bodů
9
Na začiatok - Animácia bola famózna. Príbeh bol síce klasický ako pre rozprávku. Je jeden zaporak ktorý chce zničiť svet a musíme ho zastaviť. Ale aj cez to bola to jazda. Vo filme uvidíte aj 2 ci 3 pasáže ktoré sú "2D" prekonanie prekážok ako z hry Super Mario. V skratke je to film na ktorý sa oplatí ísť do kina.
Ploty09
Ploty09
79 bodů
8
Jedna z mála dobrých adaptací her!!
Pedro man
36 bodů
7
Nemám slov.
Fognus
32 bodů
10
parada
wozanger
wozanger
27 bodů
9
filmy podle videoher ne jsou dost často dobré, tento konkrétní snímek je vyjímka. je přesně takoví jaký jsme si ho zasloužili a jaký si i samotná hra zaslouží. jedinou věc co bych vytknul je výběr hudby která je jako playlist devadesátkovích hitů.
  • příběh
  • spracování
  • zažívné
  • vtypné ale to záleží podle vašeho humoru
  • hudba
RionFX
RionFX
22 bodů
6
Ničím extra pokud nejste fanda maria. Což jsem nebyl do té doby dokud jsem neviděl tenhle film ale potom... Bum! Prostě příběhově klišé ale má to kouzlo! Skvělý výběr hudby! Animace! Easter eggy! Postavy! Dobrý Slabší příběh, nefér chování k záporákovi na konci,