Ostrov

54%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Hare77
Hare77
2 051 bodů
6
Přítelkyně se bavila, takže 60%, jinak bych 5% ubral, ale tady to bohužel nejde:).
Jonák
Jonák
1 725 bodů
5
Na můj vkus až tolik pohádkové - úsměvné a hlavně předvídatelné, že mě film tolik neoslovil. Vlastně děj není ani originální, ani nějak extra zajímavý, a natož ani nepředvídatelný... Herci fajn, kvalita tak, celkem dobrá (efekty atd.). Spíše mírně podprůměrná romantická komedie.
  • Herci
  • Místy vtipné
  • Velmi předvídatelné
  • Neoriginální
Pasadenka
Pasadenka
627 bodů
6
Zábavná jednoduchá dobrodružná adaptace ztroskotanců na pustém ostrově, který má být katalyzátorem pro vyřešení partnerských problémů. Proč ne? Funguje to dobře, natočené je to dobře a film pobavil. I když to není na druhé zkouknutí, tak to byl fajn film. :)
Ku
460 bodů
2
Ze začátku mě to bavilo ale nakonec moc ne takže dám málo
MarekTulen
MarekTulen
307 bodů
7
Za mě tohle nebylo vůbec špatné. Krásný dobrodružný film s perfektním prostředím, je něco u čeho se za mě nudit nebudete. Sice ano, vytknout tomu můžu jen to že hodně věcí tu je nevysvětleno a že skoro jediná komunikace mezi Richardem a Alicí je hádání se. Film mohl ale být o hodně lepší, ale je to začátek, Česko tu teď experimentuje, a na začátek dobré, konečně to není klasik příběh s rodinou někde ve městě ale putujeme na ostrov a nebo do drama světa Vědmy, jen tak dál.
His
42 bodů
5
544
kadkozde
kadkozde
3 bodů
3
Upoutávka pojala všechny zajímavé scény, zbytek v kině celkem nuda.