Profilový obrázek

MarekTulen

Tulenisko Smradlave
307

Jsem tvůrce videí na YouTube a streamer na Twitchi!

Jihomoravský, Hodonín, Česká republika



Pět nocí u Freddyho
Pět nocí u Freddyho (2023)
3
Nepůsobí to zrovna nějak špatně oproti mnohem horším herním adaptacím, ale na legendární fnafko to prostě je zatraceně málo. Možná kdybych neznal hru, by jsem měl nějaký pocit že se to rozjede, že čekám na něco z čeho se stane skvělý horor. Bohužel jsem po pár minutách poznal že to nebude takové jak jsem si to představoval a jak jsem se na to těšil. Tahle hra je prostě něco co je scary, jumpscarové, výborná hororovka, ale tento film? Kde je ta fnaf atmosféra.. natahovaná nuda, u které jsem jen čekal až skončí. Aspoň že na konci to bylo trochu poutavé a zahráli nostalgický fnaf song.
Milé dítě
Milé dítě (2023)
7
Ano, Němci tu zas ukazují že tyhle seriály jsou jejich. Naprosto parádní, ať už skvěle napínavý příběh, výborně napsané a zahrané postavy nebo perfektní soundtrack. Je to zajímavé, temné, dramatické a mohl bych jmenovat do nekonečna, tenhle seriál mě chytil a nepustil. Vážně povedené dílo. Škoda že ke konci to ztratilo tempo, ale i přesto to mohu jen a jen doporučit.
ONEMANSHOW: The Movie
ONEMANSHOW: The Movie (2023)
7
Film reálně nebyl špatný. Dost jsem si užil jeho provedení a nápady, samozřejmě je to film, a jak sám Kazma uvedl, nebral ho vážně. Film působí jako kdyby se právě natáčel, několikrát v něm bylo řečeno že jsou ve filmovém světě a nic tu není zakázané. Celé to bylo k tomu aby mohla vzniknout další soutěž.. To mě osobně celkem vadilo, ale když si to že to je jen návod na soutěž a až přehnané momenty z hlavy dám pryč, dá se to v pohodě zkouknout a i užít. Nemohu tomu dát míň než 7/10, když si z kina odnáším tak nevzácný suvenýr :D
Želvy Ninja: Mutantí chaos
Želvy Ninja: Mutantí chaos (2023)
6
Nemusím Želvy Ninja, ale tady mě ze začátku překvapovali, bavili a já si říkám, to nic co má dneska originální animaci nejde pokazit ? Řekl jsem to předčasně a film začal zpomalovat, odbíhat z tématu k tématu a v příběhu jsem se totálně ztrácel. Mutantí chaos vzali fakt doslovně a ke konci jsem nevěděl co se děje, a to jsem fakt velký fanda chaos her a filmů. I tak je to skvělá jízda s parádní animací, kterou byste měli letos vidět
Wham!
Wham! (2023)
8
Krásný dokument o Wham! Ukazuje jejich příběh, nahlíží do daleké minulosti a podniká záběry z osmdesátek, což se parádně sleduje a i když je neznáte, jen obraz vám navodí nostalgii. Vše završeno s pár zbytečnými scény, které ale naplnili to, aby jste celou dobu vnímali děj. Konečně poznáme kdo doopravdy jsou, a za mě se tu i jejich nejlepší fanoušek dozví spoustu nových věcí.

Oblíbená díla

Oblíbení tvůrci