Slunečná

33%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Psisko59
Psisko59
32 829 bodů
3.5
Ještě větší předvídatelná nuda, než jsme čekali. Všechno stojí a padá s partnerskými zápletkami. Zelené vdovy a dámy 70+ budou nadšeny.
  • Dana Batulková a Eva Holubová v záporných rolích
  • slaboučký scénář
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 299 bodů
0
Další odpad televizní zábavy, jak to rádi říkají v televizi, na českých seriálech je krásně vidět jak čeští herci, naprosto neumějí hrát,scénář psal asi někdo kdo žije v jiném světě, protože takový vyluh,mohl psát jen asi někdo úplně blbrj, nebo po frontální lobotomii mozku. Plus Eva Burešová,ta prasiva cikanka, je nejhorší, nejvíc nesympaticka, mafrnena pozda kterou jsem kdy viděl. P.S. Nikdy, jsem neviděl ani jeden díl, stačí mi jen ukázky v televizi, a už z toho je mi dost nevolno
Jonák
Jonák
1 689 bodů
5
No, je to seriál od Primy. A právě na tyto poměry bych jej hodnotil. Protože super mi přijde, že má konec. A jasně, nějaké díly byly slabší, ale právě ve srovnání s jinými seriály od Primy mě to vlastně příjemně překvapilo, a mělo to trochu i spád, což se hned tak nevidí. Cílová skupina si seriál podle mě užije.
Ku
460 bodů
0
Horší než ulice hrůza
Fargotroniac
Fargotroniac
138 bodů
1
Jako tohle opravdu ne. Scénář katastrofa, herecký výkon žádný (hlavně není ani kde ho předvést) a celkově prostě nesmyslná nuda. Dost to připomíná telenovely.
silentshadow
131 bodů
0.5
Ještě větší blbost než Ulice.