John Wick: Kapitola 4

80%

Komentáře a recenze 64

Dle počtu bodů
Gerland z Rible
Gerland z Rible
34 bodů
9
Akční nářez, šel jsem do kina s jedním přáním a to se mi taky vyplnilo, ale už je vidět, že je to na pana Wicka akorát dost, určitě se na to podívám minimálně 3x.
Martinnius
Martinnius
33 bodů
8
Nekompromisní John Wick, který to se svojí nesmrtelností dotáhl zase na úplně nový level. Sice dokázal říct méně jak dvacet slov během těch 170 minut, ale stihnul zabít stovky "nepřátel", kteří mu zkřížili jeho cestu za něčím, co by se dalo nazvat vykoupením. Film opět nezklamal, doručil dávku akce a skvělých záběrů.
  • Všeho moc škodí a jeho nepřemožitelnost už hraničí se scifi
Hekaté
Hekaté
32 bodů
8
Tento film bych doporučila především fandům technického zpracování filmů, protože po této stránce nemám filmu co vytknout. Děj tu ovšem není moc silnou stránkou, ale to ani moc nevadí, protože funguje i tak. Přece jen nemusí mít každý film spletitý příběh, a pokud hledáte něco trochu jednoduššího, je tohle přesně pro Vás. Filmu ale musím vytknout především nadpřirozenou odolnost Wicka. Tady už se to trochu blížilo sérii Rychle a zběsile, což se mi vůbec nelíbilo. Začátek filmu se taky trochu táhne, ale dál už se tempo zrychlilo.
Ondřej Křivánek
30 bodů
10
akce, akce, kulervoucí konec, obsazení, nově přidané postavy, kamera
Jančí333
Jančí333
27 bodů
9
Jednoduché shrnutí - byla to paráda - akce, spousta fajn nápadů (například ptačí pohled v domě) a úžasný herecký výkon Scotta Adkinsna... To jsem si fakt užil :D Jediné mínus je trochu ta délka a sekvence v Japonsku - ta mohla být klidně kratší... :)
helena23
helena23
26 bodů
9
povedený akční film, nemá vůbec sestupnou tendenci.
Delinger
Delinger
26 bodů
9
Keanu Reeves znovu v roli Johna Wicka bojuje proti zbytku světa, do takové míry, že již podsvětí ztratilo věrohodnost, tedy jedná se pouze o bezmyšlenkovitou přestřelku. Avšak po tomto díle považuji Johna Wicka za současně nejlepší akční film.
  • Akce, Hudba, Kamera
Mathias_Moor
Mathias_Moor
18 bodů
4
John Wick začal prvým filmom absolútne božsky, ale každým ďalším filmom to bolo viac a viac pritiahnuté za vlasy a celé to vyvrcholilo 4. filmom, ktorými svojou logikou pripomína filmovú sériu Fast and Furious, tvorcovia ten film predimenzovali nepriateľmi tak veľmi až niektorý museli priamo na scéne čakať kým prídu na radu aby mohli umrieť ,... nesmrteľný mód Johna Wicka radšej ani nebudem komentovať ... dúfam že toto bol posledný film pretože sa obávam že ak príde aj číslo 5. tak sa to bude podobať na scénu z Matrix Reloaded kde Neo bojuje s tisíckou agentov Smithov
  • nelogickosť
  • predimenzovaný počet nepriateľov
Lister85
Lister85
15 bodů
2
Akce může vypadat přehnaně ale neměla by bejt trapná pokud se nejedná o parodii. Wick 4 je horší než Vyprosteni 2 a to už je co říct.
  • Wick umřel tak snad už nenatoci další díl
  • retardovani nepratele
  • retardované souboje
  • příběh
  • slepej zabiják
NotSoSlimShady
NotSoSlimShady
3 bodů
10
Tenhle film prostě nemá chybu. Přestřelky vás přilepí k plátnu očima a městská akce se taky hodně povedla. Finální Stand off je úplný top.