Horké letní noci

66%
Horké letní noci
Plakát traileru
Coming of age film zasazený do léta roku 1991 na poloostrov Cape Cod se soustředí na problematického mladíka, který si vydělává prodejem drog, které od něj kupují místní gangsteři. Protagonista zažívá bezstarostné párty, inkasuje nemalé příjmy a zažívá první lásku. Zběsilý styl života se na něm však záhy podepíše a začne toho být na něj moc. Prožitkový film zachycuje tíživě horké dospívání, kdy vás každá životní volba dříve nebo později dožene.


Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Timothée je opět vynikající. Ten člověk má obrovský dar od boha. Svým výkonem mne jen utvrzuje v tom,že ho čeká hvězdná budoucnost. Celkově mi Hot Summer Nights sedlo. V první řadě - soundtrack. Hudba podle mne dělá půlku filmu a tady se teda výběr songů povedl na 110%. Dále vynikající herci - kromě Timothéeho to jsou Maika Monroe,Thomas Jane,ale hlavně Alex Roe jehož role sígra mu byla snad šitá na míru. Scénář sice občas zazlobil,ale nebylo to nic co bych nepřešel. Výborná letní jízda plná smíchu a slz.
Klajnik
Klajnik
8 621 bodů
4
Kdyby si film zachoval feel good vlnu po celou dobu, tak by to dle mého zarezonovalo víc. Bohužel se to zhruba v polovině přehoupne na dramatickou linku, která však dobře negraduje a divák hlavnímu "hrdinovi" přestává fandit, protože se v jakékoliv težké chvíli zachová jako největší slaboch.

Dodatečné informace

Původní název:
Hot Summer Nights (více)
  • USA Horké letní noci
  • USA Hot Summer Nights
  • USA Жаркие летние ночи
Premiéra v ČR:
15. 6. 2023
Distributor:
HBO Max
Země původu:
USA
Čeština:
Horké letní noci je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch