Ať přiletí čáp, královno!

63%
Ať přiletí čáp, královno!
Plakát traileru

Ve volném pokračování pohádkové komedie "Co takhle svatba, princi?" se znovu setkáte s princem Davidem a jeho ženou Bělou. Oba se těší na děťátko, které se jim má co nevidět narodit. Princ David si přeje syna, dědice trůnu, a když v kolébce zavrní holčička, nedokáže se s tím smířit. Chvíli mu potrvá, než vezme svou dceru na milost. (Česká televize)




Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Jedna z nejlepších pohádek osmdesátých let. Ivana Anderlová je jako princezna velmi sympatická a nevadil mi ani Miroslav Vladyka, kterého mám rád spíše v jiných rolích. Pohádka jako stvořená pro vánoční klid, pohodu a odpočinek. Námět klasický, přesto upravený a pohádka je tak i originální.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6.5
Co si budem, zázrak to není, ale na vynucené pokračování to ujde. Andrlová se konečně zpívá sama, na Vladyku, jako prince, jsem si zvyknul a víc prostoru Nárožnému jen a jen prospívá. Škoda, že zbytek je dost o ničem a i ty písničky jsou na můj vkus až příliš zmožkovější. Už mi prostě není 10 let na na nanana to už se moc dívat nepotřebuju.
Veronika Rada
Veronika Rada
915 bodů
7
což takhle svatba princi je o fous lepší, ale na druhý díl to není až tak hrozné. Navazující příběh má alespoň trochu hlavu i patu a záplava původní hudby nic nekazí. Jinak ale platí to co bylo řečeno už u prvního dílu.

Dodatečné informace

Původní název:
Ať přiletí čáp, královno! (více)
  • Československo Ať přiletí čáp, královno!
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Ať přiletí čáp, královno! je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Ať přiletí čáp, královno!


Půjčení nebo nákup