Co takhle svatba, princi?

72%
Co takhle svatba, princi?
Plakát traileru

Princ David rád šermuje, jenže když v zápalu boje rozbije zrcadlo, trest za to postihne služebnou Bělu. Vzápětí jeho otec král rozhodne, že je třeba syna oženit. Jak ale vybrat tu pravou princeznu? Pomocí tří úkolů, při jejichž plnění princeznám bude pomáhat služebná Běla v mužském převleku. Kdo nakonec dostane prince za muže, je tedy nasnadě. (oficiální text distributora)




Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
I když se jedná o hudební pohádku, kterým dvakrát nefandím, tak se mi tohle prostě líbí. Ivana Anderlová, jak už jsem psal několikrát mi byla jako princezna hodně sympatická a bezprostřední. Toto je další ryze Česká poháka, která je perfektní na rozveselení, tak i na odpočinek o vánocích. Mám ji rád.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
No nevím, koho napadlo do role prince narvat Vladyku, ale zbytek je vlastně ukázkový casting, dokonce i ten pěvecký (i když nevím, proč se většina nezpívá sama, když to umí). Písničky jsou dobré, jen některé už značně ohrané, ale jinak v celku příjemná a pohodová pohádka.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
Homere, kdybyste znal osobně dramaturga, tak jako jsem měla tu čest já, tak byste to nenapsal. Na tohohle pána BACHACHA!!!

Dodatečné informace

Původní název:
Co takhle svatba, princi? (více)
  • Československo Co takhle svatba, princi?
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Co takhle svatba, princi? je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Co takhle svatba, princi?


Půjčení nebo nákup