Sherlock Koumes

53%
Sherlock Koumes
Kdo by chtěl, proboha, krást trpaslíky? Je to skutečně praštěná otázka, pokud ovšem taky nejste sádrová ozdoba nějaké zahrádky a nejde vám tím pádem o kejhák. Naštěstí se po okolí potuluje jistý detektiv Sherlock, který se do řešení téhle záhady pustí s nasazením sobě vlastním. Škoda jen, že je taky ze sádry. Animovaná komedie Sherlock Koumes volně navazuje na úspěšnou trpasličí shakespearovskou adaptaci Gnomeo a Julie, jen žánr romantického dramatu nahrazuje detektivkou.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Tohle pokračování je v mých očích sice lepší než první díl,ale ani tentokrát se nejedná o žádný skvost,který udělá dojem a bude patřit mezi animáky ke kterým se budete v budoucnu rádi vracet. Animace se neposunula ani o kousek a ani tentokrát nepatří mezi ty lepší. Příběh tentokrát nezachránilo ani přidání postavy Sherlocka. Hodinka a půl se místy zdála jako nekonečná. Humor nefunguje a krimi zápletka je tuctová a jasná jako facka. Pro děti možná dobré,ale rodiče se nebudou zrovna dvakrát bavit.
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
4.5
Jsem ráda, že se pan Stevenson rozhodl pro pokračování, které je bez pochyby lepší než první díl, ale pořád to není žádná sláva.

Dodatečné informace

Původní název:
Sherlock Gnomes (více)
  • Velká Británie Sherlock Koumes
  • Velká Británie Sherlock Gnomes
Premiéra v ČR:
29. 3. 2018
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Velká Británie, USA
Rozpočet:
59 mil. USD
Tržby:
90,5 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Sherlock Koumes je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Sherlock Koumes


Powered byJustWatch