Lovecká sezóna: Strašpytel

53%
Lovecká sezóna: Strašpytel

Velký medvěd dokáže mít taky velký strach. Animovaná komedie Lovecká sezóna se svého času stala překvapivým hitem a bláznivá dobrodružství upovídaného jelena Elliota a rozmazleného medvěda Booga pokračují už čtvrtým příběhem. Grizzly Boog se sice úspěšně zabydlel v divočině, ale jeho instinkty domácího mazlíčka v něm pořád přetrvávají. Jedním z nich je strach. A když jednou Elliot u táboráku přidá k dobru historku o nebezpečném vlkodlakovi z místních lesů, Boogovi začne být les trošku nepohodlný. Vždyť je v něm tma a pořád někde něco šustí a všude najednou číhá nebezpečí. Elliot a všichni ostatní kamarádi v lese nasadí jedinou možnou terapii, která může Booga vyléčit – terapii strašením.

Během sofistikované léčby ale zjistí, jak to s tím legendárním vlkodlakem vlastně je. A pak se možná budou bát všichni. Ale to nevadí. Můžeme se bát, hlavně když je u toho zábava. (Bontonfilm)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Nejnovější pokračování Lovecké sezóny nijak nevybočuje z kvality předešlého dílu. Nepomohla ani pětiletá pauza mezi oběma díly,protože zde chybí jakýkoliv progres. Animace je opět spíše průměrná a příběh? to je škoda mluvit. Celá tahle série je jen pračka na peníze,která už dávno zanevřela na kvalitu.
Enon
Enon
1 096 bodů
0
Původní díl jsem v dětství měl fakt rád, vždyť se jednalo o fakt kvalitní animovanou zábavnou podívanou. Ale nemůžu uvěřit, co s tou sérií vymysleli dál. Naprostá hrůza, to se přece nemůže líbit ani malým dětem. 5%

Dodatečné informace

Původní název:
Open Season: Scared Silly (více)
  • USA Lovecká sezóna: Strašpytel
  • USA Open Season: Scared Silly
Premiéra v ČR:
8. 9. 2016
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Čeština:
Lovecká sezóna: Strašpytel je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Lovecká sezóna: Strašpytel


Powered byJustWatch