Strážci Galaxie: Volume 3

86%

Komentáře a recenze 108

Dle počtu bodů
Petron
Petron
264 bodů
9
Recenze tady: https://www.youtube.com/watch?v=9Y1qut9Z8u4&t=461s
JayKee
245 bodů
10
Nejlepší díl celé série
kingmentis
kingmentis
232 bodů
10
Tahle rozlučka pro mě hodně znamenal, protože tahle parta mě k MCU přivedla, proto jsem taky rád, že se to povedlo a nejedná se o další zklamání. Naopak to moje očekávání ještě předčilo a to jsem měl hodně velké očekávání. James Gunn to prostě opět dokázal. Všechno v tom filmu bylo dokonalé. Humor a vážnost překvapivě skvěle seděl a humor, kterýho je tam překvapivě celkem dost tak nenarušuje žádné vážné scény. Tenhle film je za mě i nejvědší houpačka emocí co jsem kdy viděl, jednu chvíli se smějete jak debil a druhou chvíli se vám chce brečet. Záporák High Evolutionary je neskutečnej, jde z něho cítit ten správný respekt a fakt mu i tu smrt přejete za to co dělal. Za mě od Thanose nejlepší záporák. Co se týče Adama Warlocka, tak tam u něj můžou být někteří zklamaní, že nedostal tolik prostoru jak se očekávalo, ale v tomhle případě to nevadí, protože je to tam skvěle oddůvodněno, takže mě tam vůbec nevadil a i tak mě dosti bavil. Prostě opravdu nesktutečný o každou z postav Strážců jste měli strach aby neumřela. James Gunn prostě opět odvedl skvělou práci a je obrovská škoda, že odchází z MCU. Každopádně děkuji Strážcům za všechny ty skvělé časy byla to neskutečná jízda a popravdě Strážci mi budou neskutečně chybět. Za mě tohle je druhý nejlepší MCU film v historii. Děkuji za vše Strážci!! Budete mi chybět a bez vás MCU už nikdy nebude tak jako dřív.
  • Soundtrack
  • Kloubení humoru a vážnosti
  • Akční scény
  • Vizuál
  • Příběh Rocketa
  • High Evolutionary
  • Adam Worlock
  • Neskutečné emoce
  • Celý tým Strážců
Taxxír
Taxxír
189 bodů
9
Světlá stránka Marvelu, který v poslední době právem upadá. Filmy jako jsou tyhle vám vždy dají naději , že se něco změní a takové završení téhle skvělé éry mohli dostat pouze strážci.
Bedik
Bedik
184 bodů
10
Nádherné uzavření série
  • hudba
  • už další nebude
Chipy
Chipy
169 bodů
9
Parádní zakončení trilogie a James Gunn ve svém živlu. Rychlé tempo, které se ale občas nebojí v důležitých momentech zpomalit a dát prostor emocím diváka, se kterými si celý film hraje jak kotě s klubkem vlny.
Mysteriolord
144 bodů
9
Rozlučka Jamese Gunna s marvelem byla pecka, všechny kolonky si odškrtl a poslal to do světa a odchází dělat zázraky do DC nemůžu se dočkat.
Kebabkony
Kebabkony
106 bodů
9
Trvalo to jenom 4 roky než nám Marvel, lépe řečeno James Gunn nadělil výborný film, protože podobné emoce jsem měl naposledy u Endgamu. Po posledních Avengerech Marvelu došel dech a neměl vůbec co nabídnout a to, co vycházelo potom byly splácaný kupy sraček, které mířily na dětský publikum, protože děti se smějí všemu i blbým vtipům. Ale Třetí strážci jsou přesně to rozloučení, které jsme všichni chtěli. Plno emocí, osmdesátkové hudby a skvělých vtipů. Hlavní příběh je rozdělený na dvě linie. Zatímco jedna je ta klasická běž tam a seber tohle a pak to ještě dvakrát opakuj. Ta druhá sleduje minulost Rocketa a ta se mi hrozně líbila, protože byla fakt silná a emotivní jak prase. Co si budem Rocketovi je zde věnováno více prostoru než v předešlých dílech a dozvíme o něm konečně něco víc. Ve finále je to fakt poctivý zakončení Strážců Galaxie. Opravdu jsem měl malé očekávání, protože laťka posledních filmů byla strašně nízko, ale zároveň jsem věřil Gunnovi, že to neposere. Už pár let si říkám, že prostě nejsem cílovka a jde to vidět. Tohle bude společně s Deadpoolem 3 poslední film od MCU, který jsem chtěl vidět.
Dominik_-_-
101 bodů
8
Tak jestli se nějaká Marvelovka v roce 2023 povedla tak to rozhodně bylo zakončení Strážců galaxie. Ten to film jsem viděl až teď a moc spoilerů jsem neměl. A jsem rád. Protože jsem byl velmi mile překvapen. Marvel jsem během posledních dvou let přestal sledovat. Jejich filmy mi příjdou stále to samé a nijak se nikam neposouvají. Ale tento film se mi líbil. Líbilo se mi zaměření na Rocketa a vůbec pohled na jeho minulost a jeho. Děj svižně plyne a dvě hodiny dvacet rychle utečou. Zápletka je jednoduchá a to cením. Dále bych pochválil vizuální stránku, protože ta se povedla. A humor který se ve filmu objeví tak baví i mě. Myslím že Gunn dobře celou trilogii ukončil a s Marvelem se rozloučil důstojně. Tohle stojí za podívání, jako jedna z mála Marvelovek roku 2023.
  • Pohled na postavu Rocketa
  • Humor
  • Vizuální zpracování
Dzejkob0804
Dzejkob0804
91 bodů
9
Pre mňa jeden s najlepších marvelov filmov za celu dobu. Film má vynikajúcu soundtrack, emócie proste všetko. V roku 2014 má strážcovia naučili milovať Marvel a toto bola pre mňa vynikajúca rozlúčka. 9/10