Mimi šéf

61%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
Edward
Edward
2 481 bodů
4
4/10
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 249 bodů
7.5
Velmi povedený Animak.ktere v poslední době je jak šafránu.povedeny co se týče animace,i námětu..dějová linka je hezky rozvedena,líbí se mi fantazie malého kluka,je to pěkné zpracované.Prijemny film který oživí dlouhé deštivé odpoledne
alfamovies
alfamovies
1 893 bodů
8.5
Konečně nějaký super animovaný vtipný film. Mimi šéf je super. Sice když jsem viděl upoutávky tak mě tedy zajímalo jak film bude vypadat a jak skončí. Rozhodně doporučuje se jít na film podívat. Super animovaná rodinná komeide která vás na 100% pobaví. Proto filmu dávám 85%.
Bemiurg
Bemiurg
1 385 bodů
5.5
Není to špatné, ale čekal jsem od toho mnohem víc. Možná je problém dabing, škoda že se u nás animované filmy nepromítají i v originálním znění. Klidně i jediný den někdy v noci. Ale děcka v sále to bavilo, tak pokud máte malý caparty, můžete je klidně vzít s sebou.
Marcos22
Marcos22
994 bodů
10
"Originální, zábavná, sofistikovaná animovaná pecka s perfektním stylem humoru." 👌
martin-kovanda
463 bodů
8.5
dobrý příběh s mluvícím mimčem od tvůrců Madagaskaru má osobitý vtip
lukas-juras
lukas-juras
426 bodů
7.5
Dle mého názoru se tento kus může hrdě stavět do řady jako jsou filmy: Hledá se nemo, Na vlásku, V hlavě apod... Zpracování je kvalitní i když základní strohá pointa je zde narušována okolními příběhy. Jednoduše řečeno, výborný animák, který pobaví.
bLaCk0uT
327 bodů
6
Včera jsme byli v kině a koukala jsem kolik diváků Mimi šéf přilákal :-) Celou dobu byl slyšet nenucený smích od dětí a bylo to skvělý! Pár scén mi přišlo trošku nelogických ale to nevadí :-) Konec byl předvídatelný ale moc krásný :-) Já se jednoznačně bavila a jak bylo slyšet, nebyla jsem sama. Více takových animáků :-) Jednu hvězdičku si nechávám v rezervě ale opravdu bomba! Doporučuji :)
Pepazdepa
269 bodů
6.5
Já musím od animáku přestat očekávat něco obrovského, protože pak odcházím vždycky zklamaná. Mimi šéf je bohužel i tenhle případ, ale stejně si zaslouží čtyři hvězdičky a za co? Za originalitu příběhu. Malinko to připomíná Čapí dobrodružství (výroba dětí), ale jinak je to originálně napsané, jediné co se mi nelíbila byla zápletka, která se mi nezdála příliš promyšlená a důležitá. Nicméně hlavní postava Mimi šéf byl naprosto dokonalý a u jeho scén jsem se zasmála nejvíce.
Fargotroniac
Fargotroniac
138 bodů
8
Na můj vkus poměrně povedený animák na večerní pobavení s rodinkou a dětmi. Děti si tento animák určitě užijí a dospěláci se také trochu pobaví.