Mimi šéf

61%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6
Mimi šéf je pro mne docela překvapení. Neviděl jsem jediný trailer a nepřečetl žádný článek,nebo recenzi o tomto filmu,takže jsem před shlédnutím vůbec netušil do čeho jdu. Jenom podle názvu jsem tipoval,že nejspíš půjde o kýčovitou podívanou mířenou na ty úplně nejmladší,ale můj úsudek byl chybný. Mimi šéf je celkem příjemný animovaný rodinný film plný odkazů na různé filmy a povedeného humoru. Příběh je originální a animace opět skvělá. Své fanoušky si film lehce najde a dvojka už nejspíš klepe na dveře.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Ten film je divný. Jeho ústřední metafora pro svou překombinovanost nefunguje, jeho poselství je pochybné (hezky zní, ale je nereálné) a předně tu je málo humoru nejen povedeného, ale humoru obecně.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Na plnou palbu to sice není, ale po dlouhé době zase animák, který umí pobavit, pohladit po duši a nenápadně odcitovat pár filmových odkazů.
lamps
lamps
15 150 bodů
7
Navzdory lehké infantilnosti námětu a neatraktivitě trailerů se tvůrcům povedlo stvořit velice příjemnou a zábavnou podívanou, která si na vlně filmových odkazů a neskrývaného parodování hollywoodských vyprávěcích postupů rozhodně dokáže své příznivce mezi dětmi i dospělými najít. Více zde: www.subsvet.cz
sabule
14 227 bodů
6.5
Po delší době opět slušný animák na který může vyrazit celá rodinka a nebude se v kině nudit anebo přinejhorším usínat.Tvůrci asi tušili,že film bude mít kladné ohlasy a proto vsadili na hvězdné obsazení co se týče v originále namluvených postaviček a povedlo se.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Příjemná blbost, kterou ale podruhé vidět nepotřebuji.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
prekvapivo zabavne s vtipmy ktore potesia i starsich...
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
1
Očekával jsem něco jako Buchty a klobásy. Po shlédnutí nastal pocit zklamání. "Průměrné batole stráví 50 hodin ročně na nočníku. Já jsem šéf, tolik času nazbyt nemám." Příběh nedává vůbec smysl, je to v podstatě nesmysl. Tohle je čistě pro děti předškolního věku. - 10%.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 356 bodů
8
Za mě dobrý. Ale dovedu si představit, že s dabingem to může být peklo.
Toren
Toren
5 145 bodů
8
7/10. Tak tohlens mě fakt bavilo. Celá zápletka je samozřejmě mimo, ale ta plejáda nápadů (ať už audiovizuálních, tak scénáristických) je fakt parádní a kolikrát jsem nestíhal všechno pobírat. Scény s dětskou imaginací vymačkaný na max, oprsklý Baldwin jako mimouš k sežrání a ty "dospělácké" metafory fakt trefný. Tahle blbůstka silně klame tělem a jde o velmi energickou, animačně nápaditou a dobře nagagovanou taškařici!