Tohle jsme my

85%
Tohle jsme my
Seriál Tohle jsme my sleduje životy manželů Jacka a Rebeccy Pearsonových a jejich tří dětí, jež přišly na svět v den otcových narozenin. Kate a Kevin se měli narodit z trojčat, ale jejich biologický bratr zemřel při porodu. Rodiče však byli připraveni si odnést domů tři děti, a tak adoptovali dalšího novorozence Randalla, který se narodil ve stejný den a byl přinesený do nemocnice, když ho jeho biologický otec zanechal u hasičské stanice. Pilotní díl začíná v den šestatřicátých narozenin už dospělých sourozenců, z nichž každý se potýká s různými problémy. Kevin se prosadil jako televizní herec, ale není si jistý, kým vlastně je a kým chce být. Kate je obézní a nedokáže s tím nic dělat, dokud se během terapie neseznámí se stejně postiženým Tobym. Nejúspěšnější je Randall, který je partnerem ve velké firmě, ovšem celý život cítí zášť ke svému skutečnému otci, dokud ho blíže nepozná...




JanaM9
JanaM9
90 bodů
10
Zhlédla jsem poslední díl šesté řady, o něco později, než byla derniéra v TV. Spoilery byly všudy přítomné, ale pro konec jsem nespěchala.
Tohle je jednoduše to nejlepší rodinné drama, jaké můžete chtít. Není umělé, řeší se skutečné životní věci. Posupně ve všech sériích dostanete kompletní příběh celé této rodiny. V několika časových rovinách. Není to žádná oddechovka. Rozhodně si v seriálu najdete snadno cestu k mnoha postavám, jen to nebude hned. Postavy se v rámci řad významně vyvíjí. Každý díl vás donutí se zamyslet nad životem, ať už svým či postav. Každopádně si myslím, že kdo se začne dívat, nebude zklamaný. V rámci řad bylo mnoho dílů, které mě úplně nezaujaly, jelikož seriál opravdu vezme i vedlejší postavy a představí jejich život např. v rámci celé jedné epizody. Což může být občas nudné, pokud vás zrovna dětství a problémy vaší neoblíbené postavy nezajímá. Ale neděje se to tak často.
Konec třetí řady nabídne poprvé pohled do budoucnosti, což vás velice naladí na další řady. Několik posledních dílů šesté řady bylo opravdu dramaticky silných, tvůrci se na dojemnosti vyřádili. V rámci páté a šesté řady bylo poznat, že se již některé časové roviny odehrávají mnohem rychleji, než v předchozích řadách, aby se vešlo do konce skončit v daném okamžiku budoucnosti. Takže některé dějové linky už nejsou tak detailně propracované. Ale celkově závěr seriálu dokázal, že tvůrci umí předvést tak vysokou kvalitu, jako ji nastavili na počátku, a dokonce mnohem vyšší. Tenhle seriál mě ohromil svou reálnou dramatičností, je to legenda a navždy bude.

Dodatečné informace

Původní název:
This Is Us (více)
  • USA Tohle jsme my
  • USA This Is Us
Země původu:
USA
Čeština:
Tohle jsme my je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch