Stranger Things

90%

Komentáře a recenze 57

Dle počtu bodů
Zucie
75 bodů
9
Výborná věc. Člověk až nevěří, že tento seriál vznikl v dnešní době (kde vzali tak padnoucí dětské herce??) Skvělý byl i konec, který dokázal několika momenty příjemně překvapit a navnadit nejen na případné další díly, ale také na znovu-shlédnutí (minimálně) Spielberga.
Phoenix89
Phoenix89
75 bodů
10
Upřímně horory nemusím, ale Stranger things bylo opravdu úžasné. Nadchla mně především potemnělá a mysteriózní atmosféra která se táhne celým seriálem. Líbí se mi také umístění seriálu do 80 let do malého městečka. Herci zvládli svou roli bravurně a byli velmi charismatičtí a reální. Hudba taky úžasná stejně jako vizuální stránka seriálu. Seriál tedy skvělý ve všech stránkách, zaslouží si tedy 10/10.
bumik229
bumik229
51 bodů
8
Dosť dobre.
Bartal
Bartal
49 bodů
8
8,5
Matyna
Matyna
47 bodů
9
A máme tu třetí sérii! Seriál určitě nadchne všechny, kdo mají rádi tajemno. Místy je sice hodně ponurý, ale i když nejsem zrovna milovník hororů a seriálu, kde je velká část herců v dětském věku, tak tady člověk spadne do děje a nejde se odtrhnout. Winona Ryder v roli trochu potrhlé matky předvedla, že už odrostla z naivních a romantických rolí a tato hororová ponurá sága ji vyloženě sedla. Nechybí tu ani všudepřítomný sliz, jak se na správný horor s monstry sluší !!
Matouš
Matouš
46 bodů
8
Nejlepší je samozřejmě první série, druhá je o trochu slabší ale stále skvělá. Pak přišla třetí série a to už bylo nic moc. Jenže čtvrtá série to potahala. Sice je dost dlouhá a to se spousté lidem nemusí líbit, ale já osobně jsem byl za to rád.
MXselF
43 bodů
4
Jedním slovem overhyped
pa043737
31 bodů
8
Úžasný seriál s v podstatě neznámými herci, kteří velmi příjemně překvapují. Nemohu se dočkat nové série.....................................................................Dávám 80% pouze kvůli tomu, že na konci se až příliš tlačí na emocionální pilu.
KoCoUReK
27 bodů
10
Největší seriálové překvapení loňského roku? Jednoznačně! Seriál, který dopředu nikdo nečekal a který se stal skvělým odkazem na osmdesátky. Po trochu pomalejším rozjezdu přibližně od třetího dílu Stranger Things vystřelilo mé nadšení až k nebesům
  • postavy
  • hudba
David123456
David123456
21 bodů
10
Nejlepší seriál, který existuje