Než jsem tě poznala

80%

Komentáře a recenze 53

Dle počtu bodů
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
8
Zajímavý snímek s dojemným koncem. Myslím, že každá žena má někdy "svou chvilku", kdy si najde čas film zhlédnout.
baranovakova6
baranovakova6
445 bodů
7.5
Oddychový životní romantický film, který na první pohled vypadá dosti předvídatelně, ale konec filmu diváka překvapí. Musím vzdát hold tvůrcům, kterým se velmi povedlo udělat krásný a milý happy end i z dramatických životních událostí. Mě tento film ukázal, že ikdyž postižený člověk prožívá hezké zážitky nikdo mu nevidí do hlavy a nemůže vědět jak moc se trápí.
  • vynikající herecký výkon Sama Claflina a Emilie Clarkové (matka draků)
pery34
299 bodů
10
Vysokému hodnoteniu bránia isté drobnosti. Réžia nie je taká celistvá a cítiť, že ide o debut. Scenár je síce silný, ale na Johna Greena v žánri nemá. A soundtrack má niekoľko nevhodne vložených piesní, ktoré uberajú z celkového zážitku. Všetko ostatné je na vysokej úrovni – toto bude romanca leta 2016.
Naty5
Naty5
226 bodů
9
hodně smutný
sephastto
225 bodů
5
Nečekal jsem moc a dostal víc než tušil, film se zajímavým obsazením, dobrou zápletkou a velmi slušně koukatelný. Bohužel se i u tohoto scénáře vyskytuje klasika dnešní doby.. pokud nemáte miliony a miliardy, tak si prostě u ženských neškrtnete. Jinak by hodnocení bylo mnohem vyšší.
ruzovka
ruzovka
117 bodů
9
o tomhle filmu jsem slyšela od všech ve svém okolí a obavála jsem se, že to bude velice sladký romantický kýč. Film mě velice překvapil skvělými herci, kteří zde byli úžasní. Film ve mě zanechal hluboký zážitek a pár dnů jsem o něm stále přemýšlela. I přes smutný konec se mi film velice líbil a určitě jej doporučuji.
Sarka21
97 bodů
8.5
Seriál Hra o trůny jde mimo mě, takže jsem nejspíš ještě neměla možnost Emilii Clarke někde vidět. Musím říct, že byla naprosto úžasná. Než jsem tě poznala je velmi poutavý a emotivní film, který se umí diváka dotknout a přinutí jej přemýšlet nad hodnotami. Není to však žádná ždímačka slz, film ubíhá naprosto přirozeně, herci jsou sympatičtí a ty role jim věříte.
medulka7
78 bodů
10
Krásný romantický film v netradičním obalu. Ačkoli by film s tématem kvadruplegika mohl velmi lehce působit depresivním až patetickým dojmem, opak je pravdou. Ve filmu jsou samozřejmě kýčovité okamžiky, ale vcelku je vkusný. Dále také musím pochválit herecké obsazení. Bravo!
zitka
75 bodů
8.5
Film me proste dostal. Emilia Clarke je snad nejpozitivnejsi osoba na filmovem platne. I kdyz konec je trosku nestrandsrtni co se love story tyka, tak I tak to urcite stoji za to. Bez kapesniku na to urcite nekoukejte!:) A I pro druhou polovicku to neni uplne marny, protze Emilia je proste uzasna.
AlvySinger
75 bodů
9
Tento film definitivně potvrdil, že jsem romantik, moje sarkastické komentáře při pohledu na plakát se změnily v sympatie až zamilovanosti k hlavní hrnce. Opravdu bych ji rád ještě někde viděl. Když jsem zjistil, že je mi sympatický i hlavní hrdina, věděl jsem, že jsem ztracen. Achjo, jaký já jsem býval drsňák...:-(