Než jsem tě poznala

80%

Komentáře a recenze 53

Dle počtu bodů
patril
70 bodů
6.5
ano, je to film plný filmových klišé a když jsem na něj lákala do kina přítele tak ten příběh vyzněl jako brak, ale celkově je to film, na který se dobře kouká - pěkní herci, hezké lokace, nápadité dialogy a situace. S literární předlohou se toho asi více udělat nedalo.
trckova
trckova
63 bodů
8.5
Četla jsem knihu, takže jsem se bála, že mě film zklame, jak to bývá zvykem. Kupodivu se podařilo tvůrcům knížku uvést v život. Ano, příběh je trochu sladkobolný, ale všechno odlehčuje vkusná míra humoru, v závěru naopak dojde na slzičky, ale vše je namícháno s citem. Červená knihovna? Možná, ale ve skutečnosti se dějí i mnohem nepravděpodobnější příběhy a osudy, tak proč ne. A nějaká ta dávka emocí, soucitu,lidskosti našemu světu techniky a individualismu neškodí. Obsazení mě také potěšilo, díky hercům je příběh uvěřitelný. Ani bych netipovala na americký film. Za mě tedy ano, doporučuji.
aja-vachlerova
63 bodů
10
Tento film je klasicka sladarna kdy cekate jak to tedy dopadne a to vas vtahne do deje ze nebudete chtit vstat ani zachod. Libi se mi hlavni predstavitelka jak stvatnila roli potrhle divciny :D miluju kdyz se kacatko zmeni v krasku proto sem cekala az si oblekne ty rude saty ,film se mi moc libil a poustim si ho porad dokola.
K.Monika
54 bodů
8.5
Film se mi líbil,občas je romantika potřeba, kvalitní herecké obsazení. Doporučuji.
TeaSmajl
TeaSmajl
33 bodů
10
Tento film byl pro mne naprostým překvapením, po zhlednutí traileru jsem myslela ze to bude klasická "romantika". A bylo příjemným překvapením že to zas tak klasické není. Od začátku do konce filmu jsem seděla ani nedutala. Smála se, rozčilovala se, plakala. Je to film mnoha pocitů. Dlouhou dobu jsem hledala něco tak naplňující ho (nevím jak jinak to říct :D). Opravdu doporučuji film zhlednout v originále s titulkami. Jelikož jejich anglická angličtina tomu filmu dodává to správné aroma.
roman-hary
26 bodů
10
Nadherny film realita ale skvělá.Vyborny skvele perocítěný.
petrrumplik
18 bodů
10
Krásný romantický a zárověň dramatický film, při kterém si uvědomíte, jak jste rádi, že jste zdraví a každou mladistvou nerozvážnost jste přežili bez újmy na zdraví. Tenhle film bohužel neskončí dobře a i mě ukápla slza. Příběh je plný lásky, naděje, hořkosti, ale i následného zklamání.
adla
18 bodů
8
Tento film hraje především na city. Během filmu se mi chtělo smát, brečet, křičet a o to především nejspíš šlo. Hlavní hrdinové byli oba moc sympatičtí i když na postavu hlavní hrdinky jsem si musela chvilku zvykat. A u mě má film plus i za písničku Not today od Imagine dragons.
jimmy-zambo
17 bodů
8
no musim napisat ze mlada s tou jej mimikou tvare a jednoduchostou mi liezla na nervy ale ten koniec ma fakt dostal a dohnal k slzam