Jurský svět: Zánik říše (5)

63%

Komentáře a recenze 64

Dle počtu bodů
cirkusačka
cirkusačka
388 bodů
8
Film Jurský svět Zánik říše mne mile překvapil..nečekala jsem od něj vubec nic, vzhledem k tomu, že každé další pokračování čehosi považuji za nešťastné a v mnoha případech nudné. Zde jsem byla skutečně napunuta a film mne velmi zaujal a hodnotím ho tedy velmi kladně a doporučuji
BUtLA
367 bodů
5
Není to o nic moc horší než první svět. Celá zápletka stěží dává smysl a všechny postavy jsou idioti. Pár hezkých záběrů na digisaury v sopečném prachu, ale jinak je to nuda.
sak007
232 bodů
4.5
Další pokračování Jurské série nepřináší nic nového, opět uvidíte skvěle vymodelované dinosaury,oblíbené herce, ale fakt pitomý příběh. Dokud se děj odehrává na ostrově, je to ještě zajímavé, ale pak jde kvalita dolů. V půlce filmu to bylo tak nudné, že jsem přímo usnul. A závěr? Hodně naivní, ale bez něj by asi nešlo natočit další díl. Myslím že na BRay si film rád nechám ujít.
milada-horka
milada-horka
223 bodů
9
Tak opět moji oblíbení dinosauři a 3D k tomu :) Tomuhle se prostzě nedá nic vytknout, jen že jsem se párkrát docela slušně lekla, ale i na to jsem se víceméně těšila. Je to skvělé pokračování předešlého filmu a přes moje obavy není horší, ale naopak lepší než jednička. Super!
spooneres
221 bodů
6.5
O něco slabší jak minulý díl. Asi je těžké přijít s nějakým originálním nápadem. Dost věcí z minulého dílu se tam opakuje, jen děj je jinde. Objevuje se tam i spousta známých herců. Člověk sice rád zase vidí dinosaury, ale už to nemá to kouzlo. Nehledě na nelogické chovaní některých postav a nefungující chemii mezi Chrisem Prattem a Bryce Dallas Howard. V minulém díle to fungovalo líp. Co dodat,efekty jsou sice super, ale to film nezachrání. Aspoň tam byla pěkná hororová atmosféra díky režii J.A. Bayona. Vzhledem k vysokým výdělkům a otevřenému konci se zřejmě dalšímu dílu nevyhneme. "Nejsme kompatibilní." :D
Kamila88
Kamila88
216 bodů
6
Na světě Jurského světa jsem si vždy vážila nejvíce pořádného dobrodružství na pozadí kvalitního příběhu. Zde to ale vůbec neplatí. Tentokrát spíše vsází na speciální efekty, digitální triky a hromadu akce. Dinosauři stále hrají prim, ale už pro mne jaksi ztrácejí své kouzlo. Uvidíme co přinese budoucnost, ale teď spokojená moc nejsem.
Taxxír
Taxxír
198 bodů
6
Stejně jako u Jurského parku, druhý díl Jurského světu je zklamání. Nudné a repetitivní z prvního dílu.
OndraSed9
109 bodů
7
Druhý díl Jurského světa sice nebyl podle mého tak dobrý jako první díl, ale i tak měl své kouzlo. Objevilo se zde spousta nových druhů dinosaurů, kteří se zde ještě nikdy neobjevili. Také jsme se podívali do nových lokací a zažili mnoho dechberoucých scén a některé byly celkem strašidelné.
Nikol99
103 bodů
10
Abych pravdu řekla první díl jsem vůbec neviděla. Do kina jsem šla s myšlenkami, že to bude kravina u které usnu, ale nakonec mohu říct, že obrovská spokojenost od začátku až do konce napínavý film a navíc jeden z mála filmu, kterému se podařilo mě rozbrecet.
Luccinna
Luccinna
41 bodů
9
Miluju Jurský park, ať už první verzi, nebo tyhle nové. Na novějších, třeba i tomto, mě uchvátila 3D projekce, detaily, strach i vzrušení, chvíle překvapení, a hlavní hrdinové jsou skvělí. Kdo má rád akci a dinosaury, Godzilu apod., určitě si přijde na své. Mě se to moc líbilo a určitě půjdu na další, pokud bude!